Botelles de refresc i alcohol amb joves fent botelló

Més de 200 persones denunciades per una festa il·legal a una plaça de Barcelona

Tot i les múltiples denúncies, no hi va haver cap detenció

La Guàrdia Urbana de Barcelona va desallotjar aquest divendres a la nit unes 300 persones que estaven a la plaça Terenci Moix del barri del Raval de la capital catalana. La policia va fer l'actuació a dos quarts d'onze de la nit, amb el toc de queda en vigor, segons ha avançat 'El Caso' i han confirmat a l'ACN fonts municipals.

La Guàrdia Urbana ha denunciat un total de 216 persones acusades de no respectar les restriccions establertes per la pandèmia de la covid-19. No hi va haver detencions.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Desallotgen una festa il·legal en un bar musical de Ciutat Vella amb una cinquantena de persones

El passat dissabte, 17 d’abril, la Guàrdia Urbana de Barcelona (GUB) va desallotjar una festa il·legal en un bar musical al districte de Ciutat Vella. Dins el local hi havia una cinquantena de persones que no respectaven cap de les mesures contra la covid-19 i incomplien restriccions com el toc de queda nocturn. La GUB va identificar un total de 54 persones i va posar 58 denúncies per diverses infraccions de les mesures contra la pandèmia.

Els agents de la Guàrdia Urbana també van aixecar una acta d'inspecció al bar musical. En paral·lel, els Mossos d'Esquadra van denunciar l’anterior dissabte els 15 participants d'una celebració il·legal en un apartament de Barcelona per incomplir les mesures contra la covid-19.

Festa il·legal en una masia al Berguedà amb 105 denunciats

Les festes il·legals no s’han aturat en cap moment des de l’inici de la pandèmia. El mateix dissabte, 17 d’abril, els Mossos d'Esquadra van desmantellar una festa il·legal en una masia del Berguedà i van denunciar un total de 105 persones. L'actuació policial va començar a les 23.00 hores de la nit i va finalitzar de matinada en una masia aïllada dins el terme municipal de Viver i Serrateix.

El centenar llarg de persones han estat denunciades per diversos incompliments de les mesures contra la covid-19 i de les restriccions de mobilitat. A banda, els Mossos han detingut dues persones per tràfic de drogues en aquesta mateixa celebració. Ahir dissabte, la policia catalana també va denunciar els 15 participants d'una festa il·legal en un apartament de Barcelona per incomplir les mesures contra la covid-19.