Localitzen al tercer lladre emmascarat que va atracar una cafeteria de Benidorm

Van disparar a un treballador amb una pistola elèctrica i dos dels agressors van poder escapar

Atracadors Benidorm disfressats màscara
Una de les carasses que usaven els atracadors per a fer l'atracament | Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut en Benidorm (la Marina Baixa, Alacant) als autors que –presumptament– van participar en un atracament en una cafeteria en la que van usar guants, caputxes, carasses i una arma elèctrica de classe 'Tàser' per a furtar la recaptació de la caixa.

Tot va passar el 7 d'abril de vesprada, quan tres encaputxats –amb guants i carasses de pallasso– van entrar a una cafeteria de Benidorm per a furtar la caixa del dia. Com que els treballadors es van resistir,  un dels atracadors va traure una pistola elèctrica i la va disparar contra un dels empleats.

A pesar de l'agressió, els treballadors van retindre a un dels lladres mentres venia la policia, a la que van avisar només van començar els fets. Gràcies a això, la policia va detindre a un dels autors i va començar les investigacions per a trobar als altres dos còmplices, gràcies a les declaracions dels testimonis i als vídeos de les càmeres de seguretat.

Al cap de pocs dies, els agents van identifcar un altre dels lladres, però el tercer no havien pogut localitzar-lo fins ara. A primera hora del dilluns passat, agents de la Brigada de Policia Judicial de Benidorm van conseguir la detenció del tercer implicat i el van posar a disposició del Jutjat d'Instrucció número 3 de Benidorm.


Comentaris

envia el comentari