Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del gos abandonat a Lleida

Abandonen un gos d'avançada edat a les portes d'un supermercat de Lleida

Des de la Protectora d'Animals Lydia Argilés de Lleida es plantegen la seva adopció

Imatge del gos abandonat a Lleida
Imatge del gos abandonat a Lleida | Facebook

La Protectora d'Animals Lydia Argilés de Lleida ha denunciat a través del seu perfil de Facebook l'abandonament d'un gos vell a les portes d'un supermercat de la ciutat. Segons el relat de la protectora, l'animal va arribar a estar fins a 48 hores lligat a les portes de la botiga i, quan el van poder salvar,  estava deshidratat, amb símptomes d'haver patit fred durant la nit i amb molta gana. 

Es plantegen la seva adopció

Finalment, una persona va veure que ningú recollia a l'animal va alertar la protectora on, de forma immediata, han salvat l'animal. Des de la seva recollida, el gos ha dormit pacíficament, li han programat una visita al veterinari per aquest dimarts i, si tot surt bé, es plantegen la seva adopció, ja que hi ha diverses persones interessades a donar-li una segona oportunitat.

Des del perfil de la protectora han estat especialment crítics amb aquesta situació i no saben «quin monstre» ha pogut abandonar d'aquesta manera a l'animal d'avançada edat. Ara, mentre es recupera i espera la visita al veterinari, rep desenes de missatges de suport a través de les xarxes.

Imatge del gos abandonat a Lleida
Imatge del gos abandonat a Lleida | Facebook