El Chicle

El judici per l'assassinat de Diana Quer s'ajorna a l'11 de novembre per no poder formar-se el jurat

L'Audiència de La Corunya ha pres aquesta decisió en abstenir-se 4 membres per motius mèdics

L'Audiència provincial de La Corunya  ha decidit ajornar el judici per l'assassinat de Diana Quer  traslladant-lo al pròxim 11 de novembre. Així mateix, com que no s'ha pogut formar el jurat popular, la instrucció tindrà lloc en dues setmanes i decidirà llavors si José Enrique Abuín, 'El Chicle', és culpable de la mort i agressió sexual de la jove madrilenya, desapareguda a A Pobra do Caramiñal l'any 2016. 

Quatre absències justificades

Avui s'havia d'escollir les 21 persones que dictaran sentència; no obstant això, segons apunta 'El Plural',  no s'han presentat els suficients candidats que la llei exigeix. El mateix mitjà explica que un dels membres del jurat popular  ha comunicat ser major de 65 anys i, per tant, pot eximir-se de l'obligació d'assistir-hi sense previ avís. Paral·lelament, tres persones han al·legat motius mèdics  per abstenir-se al procés judicial.

Per al moment hi ha 17 membres confirmats, i els 4 restants  seran escollits a partir d'un sorteig  el mateix dia de la celebració de la vista. Fonts jurídiques assenyalen, però, que l'ajornament no afectarà la planificació marcada pel tribunal. 

També et pot interessar...