Abdile, la dona embarassada morta d'un tret al cap a Castelló

Abdile, la dona de 27 anys embarassada que ha mort d'un tret al cap a Castelló

La baralla es va produir entre membres de la família del marit

Dimarts a la matinada, Abdile, de 27 anys i embarassada de vuit mesos, va ser ingressada a l'Hospital Clínic de València. La dona havia rebut un tret al cap i es trobava en estat crític. Els metges li van haver de fer una cesària d'urgència per salvar la vida del bebè, però ella va morir a l'hospital.

El succés es va produir al municipi de la Vall d'Uixó, a la província de Castelló. Concretament, va passar al barri de Carbonaire. Allí va tenir lloc una baralla en què es van veure involucrades diverses persones i va acabar en el tret d'una persona cap a Abdile.

La baralla va ser entre membres de la família del marit de la víctima

Al començament de la investigació es va estudiar la hipòtesi que la discussió es produís per una venjança. Finalment, s'ha sabut que la baralla es va produir entre membres de la família del seu marit.

El pare adoptiu de la dona morta, Juan Carlos, està totalment devastat. «M'han furtat la vida», ha expressat l'home. Juan Carlos ha pogut parlar amb la sogra d'Abdile, però no ho ha pogut fer, en canvi, amb el marit de la víctima. Els familiars de la dona ara estan esperant que la Justícia decreti el trasllat del cos al tanatori per poder acomiadar-se'n. En aquests moments, la Guàrdia Civil continua investigant el cas i pretén esbrinar qui va disparar l'arma.

Ma d'un bebè
La mare d'Abdile es farà càrrec del bebè de la seva filla. | Catalunya Diari

Cal destacar que la família d'Abdile no va ser qui va donar la veu d'alarma a la Guàrdia Civil, sinó que va ser l'hospital. Així mateix, quan els agents van arribar al lloc dels fets, es van trobar amb els veïns netejant la sang de la víctima amb lleixiu.

L'arma va ser disparada fins a dues vegades

Segons van expressar alguns testimonis, la situació va resultar molt confusa. Van relatar que van presenciar una baralla i que una arma va caure a terra. Van assegurar que l'arma es va disparar un total de dues vegades i que una de les bales projectades va ferir la víctima al cap.

Pel que fa a la custòdia del bebè, Juan Carlos ha expressat que «el més segur és que el bebè se'l quedi l'àvia del nen», la seva exdona. Quant a l'acomiadament d'Abdile al tanatori, l'home ha explicat que «pot ser que sigui aquesta tarda o demà, segons vagi la investigació policial i l'autòpsia». El pare encara no es pot creure la situació per la qual estan passant i expressa que «volen justícia».

De moment, l'únic que sap dels fets d'aquella nit és el que li ha explicat la seva exdona, la mare d'Abdile. «Hi havia un cotxe BMW blanc i van baixar a la porta, va ser quan li van disparar», va relatar la dona.

Ara, la Guàrdia Civil espera aconseguir trobar l'autor dels trets per així poder avançar en la investigació i poder aclarir els fets. De moment, consideren que la versió en què intervé el cotxe amb els trets no és certa. A més a més, creuen fermament que l'objectiu dels trets aquell dia no era la dona, sinó que va ser un accident fortuït.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!