Pla general de l'interior de l'estació de metro de Santa Eulàlia

Una incidència deixa sense servei 6 estacions de metro en la línia L2

L'avaria s'ha produït al voltant de les set del matí i durant més d'una hora les estacions han estat sense servei

Interrompuda la circulació en la línia L2 de metro de Barcelona. La circulació entre les estacions de Paral·lel i Sagrada Família es troba interrompuda per causes alienes a Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), segons ha informat la companyia. La incidència s'ha produït uns minuts passats de les set del matí a l'estació de passeig de Gràcia.

TMB no té constància de quant podria durar aquesta avaria que té un tram de la línia L2 del metro de Barcelona sense servei. En total són sis estacions les que es troben inoperatives en aquests moments.

TMB desconeix el temps que poden trigar a resoldre aquesta avaria

A través del seu perfil oficial de Twitter, TMB informava de la situació: «L2 funciona entre Sagrada Família i Badalona Pompeu Fabra. Sense servei entre Paral·lel i Sagrada Família». En un altre missatge informaven de l'origen de l'avaria: «L2: freqüència de pas alterada per incidència a l’estació passeig de Gràcia».

L'empresa de transports desconeix fins quan pot allargar-se la situació. Per ara no s'ha habilitat cap servei de transport alternatiu, si bé TMB recomana fer servir altres mitjans per desplaçar-se per l'àrea afectada.

Un total de sis estacions estan afectades

Les estacions de Paral·lel, Sant Antoni, Universitat, passeig de Gràcia, Tetuan, Monumental i Sagrada Família estan sense servei en aquests moments. Es recomana utilitzar un altre transport públic per desplaçar-se. 

Tal com informava el diari El Nacional, tot i que TMB no ha donat més informació dels motius de la incidència, els Bombers de la Generalitat s'han traslladat fins a l'estació de passeig de Gràcia. A hores d'ara el servei ja ha quedat restablert, tot i que durant una estona, l'interval entre trens pot ser superior a l'habitual.

La incidència ha durat al voltant d'una hora i el servei s'ha restablert a un quart de nou del matí. L'avaria ha afectat moltes persones que es desplaçaven en aquesta hora punta del matí. Es desconeixen els motius de la incidència que ha deixat a sis estacions de la línia L2 de metro de Barcelona sense servei durant més d'una hora.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món de SUCCESSOS al WhatsApp