Absolen un veí de Girona acusat d'abusar de la neta de la seva parella

La sentència recull que el relat de la menor conté errades que fan impossible la condemna

Pla general del Palau de Justícia de Girona | LleidaDiari.cat

L'Audiència de Girona ha absolt el veí de Calonge (Baix Empordà) acusat de fer tocaments a la neta de la seva parella entre els mesos de setembre i octubre del 2016, quan la nena tenia 9 anys.

La sentència subratlla que el relat de la menor conté «errades» que fan impossible condemnar l'acusat amb la declaració de la nena com a única prova. L'acusat s'enfrontava a una pena de sis anys de presó.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Acompanya altres menors a anar amb bicicleta

La sentència conclou que el processat, com a parella sentimental de l'àvia de la menor, solia acompanyar la nena i els seus germans també menors a anar amb bicicleta pel carrer de davant del domicili on vivien. «No ha quedat acreditat que l'acusat aprofités aquests passejos per fer-li tocaments amb la mà als pits i la vagina», conclou el tribunal.

Altres sonats abusos a menors a Catalunya

La fiscalia demana deu anys de presó per a un home acusat d'agredir sexualment la filla de la seva parella sentimental de només vuit anys. Els fets van passar a la casa familiar, a Lleida, cap a dos quarts de tres del migdia del 10 de febrer de 2018.

L'home, M. E. T. L., de llavors 32 anys, va entrar a l'habitació on era la nena, la va immobilitzar sobre el llit i li va fer tocaments. L'agressió va parar perquè la mare de la nena va entrar a l'habitació i va veure la seva filla amb els pantalons abaixats. L'home està en presó provisional per aquests fets des del 12 de febrer de 2018, quan va passar a disposició judicial.

El judici es farà el 8 de gener a l'Audiència de Lleida

El judici es farà el 8 de gener a l'Audiència de Lleida per un delicte d'agressió sexual a menor de setze anys. A més de la pena de presó, el ministeri públic sol·licita per a l'acusat sis anys de llibertat vigilada i que se li prohibeixi comunicar-se o acostar-se a la nena durant cinc anys quan surti de la presó. També demana que la indemnitzi amb 9.000 euros, ja que la menor pateix ansietat, inseguretat i preocupació, fruit de la situació viscuda i necessita suport psicològic.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari