Nadal tràgic: 21 víctimes mortals a les carreteres

Són 170 les persones que han mort en accidents de trànsit a les carreteres catalanes

accident trànsit mossos
Són 21 les persones que han mort en accidents de trànsit aquest Nadal   | Trànsit

La tarda de Sant Esteve acabava amb un nou accident mortal de trànsit a la carretera C-17, a l'altura del municipi de la Garriga, al Vallès Oriental. Poc després, un segon vehicle xocava contra el cotxe accidentat tot deixant al segon conductor ferit de caràcter menys greu. 

Amb aquesta nova víctima mortal ja són 21 persones les que han mort en accidents de trànsit durant els dies de Nadal i la setmana propera a aquest. També sumen 170 les persones que han mort en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya durant aquest 2019.

21 víctimes i 15 accidents

La nit de Nadal, 24 de desembre,tres joves de 20 anys perdien la vida i un quart resultava ferit greu en patir un terrible accident a l'M-50 a Madrid. El cotxe on viatjaven els quatre joves va sortir de la calçada, per causes que encara s'investiguen, i va acabar xocant contra una barrera.

El cotxe circulava a gran velocitat i hauria sortit de la carretera tot caient per la cuneta i emportant-se uns 50 metres de proteccions. El mateix 24 van morir sis persones més, entre elles, dos vianants atropellats, un ciclista i un motorista.

Dues persones perdien la via en un nou accident de trànsit, el dilluns 23, mentre que una tercera persona ho feia en ser atropellada per un cotxe. El dissabte 21 hi va haver set accidents que van causar vuit morts més. Finalment el divendres 20 de desembre, quan va començar l'operació especial de Nadal de la DGT, dues persones perdien la vida en dos accidents diferents.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari