Un pare abusa repetidament de la seva filla i la deixa embarassada a Sevilla

La mare de la menor ha estat detinguda per presumptament abandonar els seus deures de custòdia

Detingut per presumptament abusar sexualment de la seva filla de 13 anysque quedar-se embarassada. La Policia Nacional també ha detingut a la mare de la nena per un presumpte delicte de abandonament dels deures de custòdia, mentre que la víctima ja es troba en un centre de protecció de menors.

L’home hauria abusat de la seva filla durant tres anys

La Comissaria Provincial de Sevilla (Andalusia) ha informat en un comunicat que els serveis de guàrdia de l'àrea de pediatria de l'hospital van requerir la presència dels agents del Grup de menors de la Policia Nacional perquè una menor de 13 anys havia acudit a urgències un «fort dolor abdominal», acompanyada dels seus pares. Tanmateix, després de realitzar diverses proves, els metges van descobrir que la nena estava embarassada i ella va manifestar que el seu pare n’era el responsable.

Així, els agents van procedir a detenir l’home, de 40 anys, per ser el presumpte autor dels fets i se li va imputar un delicte d'abús sexual continuat a menor d'edat durant almenys tres anys. Per altra banda, també van detenir la mare, qui va restar importància a la situació, al·legant que la seva filla era «molt fantasiosa», per un delicte d’abandonament dels deures de custòdia. Actualment la víctima està en un centre de protecció de menors.

També et pot interessar...