Una mare mutila els genitals del seu fill i el deixa morir de gana als Estats Units

La dona, que també venia drogues a menors, va dir que el nen tenia una «malaltia no diagnosticada» i necessitava ajuda

Brittany Lippincott va torturar i mutilar el seu fill de tres anys
Brittany Lippincott va torturar i mutilar el seu fill de tres anys | The West Virginian

Un nen de tres anys va ser torturat per la seva mare a Fairmont, ciutat de West Virginia, als Estats Units. Brittany Lippincott, de 29 anys, va maltractar repetidament el seu fill fins que va ser detinguda per la policia, ara, aquest dimarts, ha declarat davant el jutjat i ha confessat haver comès els abusos contra el menor, qui va ser trobat desnodrit, tancat en una habitació tot sol, amb lesions a la cara i als genitals.

El nen només pesava 10 quilos

Els fets es remunten al passat mes de maig, quan la policia i els treballadors del Departament de Salut i Recursos Humans dels Estats Units van rebre una denúncia d’un anònim que els alertava que en una casa s’hi venien drogues, a menors, segons han informat diversos mitjans locals com ‘Times West Virgian’, entre altres. Un cop van arribar al domicili, van trobar bosses de plàstic amb pols blanca, bàscules digitals i palletes per esnifar cocaïna, però el més esgarrifós va ser el petit de tres anys que van trobar en unes condicions lamentables, tancat en una habitació.

Segons van relatar els agents, el nen estava greument desnodrit, pesant només deu quilos  i, fins i tot, se li marcava la caixa toràcica. El menor va explicar que a l’hora de menjar l’obligaven a seure a taula per observar com els seus pares menjaven, tanmateix, a ell no el deixaven menjar i es justificaven tot dient que «no era el seu torn» i el deixaven «morir de gana».

A més, el petit presentava ferides i blaus per tot el cos, fets per la seva pròpia mare. La dona va mutilar els genitals del seu fill amb unes alicates, segons ell mateix va explicar a la policia, i el va sotmetre a altres tortures. Arran del seu estat, el menor va ser traslladat i ingressat en un hospital on ha estat tota una setmana recuperant-se de les lesions sofertes. Actualment està millorant, mentre que la seva mare s’ha declarat culpable d’un delicte de maltractament infantil amb risc de mort, tot i que en un primer moment va dir que el seu fill tenia una «malaltia no diagnosticada» i necessitava ajuda.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari