Una mare canvia el seu bebè per un cotxe als Estats Units

La dona de 45 anys està acusada de venda il·legal

Cotxe que va adquirir la mare biològica a canvi del seu bebè
Cotxe que va adquirir la mare biològica a canvi del seu bebè | Edmunds

Una dona de Carolina del Nord ha estat acusada de vendre al seu bebè a canvi d'un automòbil de segona mà, ja que suposadament va lliurar l'any 2018 al seu fill de tot just un any a una parella a canvi del seu Plymouth Laser.

Alice Leann Todd, de 45 anys, està acusada de la venda il·legal segons va dir Brad Saintsing del Departament de Policia de Thomasville, en declaracions recollides per 7news. La parella, Marie Chavis i Vicenio Mendoza, que cuidaven al nen, s'enfronten als mateixos càrrecs.

La policia va revelar que va obrir una recerca quan van portar al nen a un hospital al juliol a causa d'una reacció al·lèrgica. El personal de l'hospital va notar que el menor tenia blaus i va contactar als serveis de protecció infantil i a la policia. Quan se li va preguntar, Chavis originalment va afirmar ser la mare biològica del nen, i després va dir que era la mare adoptiva, però no va poder aportar cap documentació.

La policia encara investiga el succés

Els investigadors finalment van descobrir que el nen havia estat canviat pel vehicle l'any anterior. Todd, Chavis i Romero estan detinguts sota fiança de 50.000 dòlars en la Presó del Comtat de Davidson. La policia encara està investigant les circumstàncies del succés i no descarten presentar més càrrecs en el cas. El nen està sota la cura d'un membre de la família


Comentaris

envia el comentari