YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Fins a 18 km de retencions a l'AP-7 a Barcelona per un accident de trànsit

Alhora, la ronda Litoral també suma aproximadament nou quilòmetres de cues en sentit Llobregat

Cotxes circulant per una autopista catalana
L'accident a l'AP-7 ha provocat més de 18 quilòmetres de retencions a la via | Cedida

Un accident a l'AP-7 al Papiol, un municipi de la comarca del Baix Llobregat, ha provocat fins a 18 quilòmetres de retencions entre aquest punt i Barberà del Vallès en sentit sud, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

La cua afecta també a la C-58, que presenta retencions de més de quatre quilòmetres entre Montcada i Reixac i Barberà, a la comarca del Vallès Occidental, en sentit nord. D'altra banda, la Ronda Litoral registra fins a nou quilòmetres d'aturades entre el Nus de la Trinitat i la Barceloneta en sentit Llobregat.

Es redueixen les entrades de vehicles a l'Àrea Metropolitana de Barcelona en un 25% 

En aquest Pont tan atípic, uns 225.000 vehicles han entrat a l'Àrea Metropolitana de Barcelona aquest dimarts amb dades fins a les 21 hores, el que suposa un 25% menys dels que ho van fer ara fa un any, el 8 de desembre del 2019. Són dades del Servei Català de Trànsit. Pel que fa als vehicles que han sortit, ho han fet uns 197.000, amb una reducció del 21% respecte a l'any passat. Més de 485.000 vehicles van sortir de l'Àrea Metropolitana dijous, un 9% més que en un dijous d'abans del confinament municipal.

Per la seva banda, la Guàrdia Urbana de Barcelona recorda que en el cotxe s'ha de fer servir la mascareta i intentar mantenir la màxima distància de seguretat entre les persones que hi viatgen.


Comentaris

envia el comentari