Troben morts l'alumna i l'instructor que tripulaven l'avioneta de l'Exèrcit accidentada a Múrcia

L'aeronau sobrevolava la zona del mar Menor, vora el Club Nàutic de Santiago de la Ribera

Els efectius policials i d'emergències comanden les tasques de recerca i salvament dels tripulants de l'aeronau
Els efectius d'emergències i les autoritats policials han trobat els cadàvers dels tripulants de l'aeronau militar | Cedida

Una avioneta de l'Acadèmia General de l'Aire s'ha estavellat aquest dimecres al Mar Menor, a San Javier (Múrcia). L'avió sobrevolava el Club Nàutic de Santiago de la Ribera quan ha patit l'accident a aproximadament 200 metres de distància de la línia de costa. Els efectius d'emergències i la policia que han dut a terme les tasques de recerca dels dos tripulants —instructor i alumna—, han confirmat la troballa dels seus cadàvers. L'alcalde de San Javier, José Miguel Luengo, i el president de la Comunitat de Múrcia, Fernando López Miras, s'han desplaçat al lloc dels fets. 

El 112 ha rebut desenes de trucades que han informat sobre els fets i immediatament s'ha activat el protocol d'emergència pertinent. Així mateix, la Guàrdia Civil s'hi ha traslladat juntament amb els Grups Especials d'Activitats Subaquàtiques (GEAS) i diverses patrulles ciutadanes voluntàries.

Dues tragèdies en menys d'un mes

Es tracta del segon accident militar aeri que té lloc en menys d'un mes a la regió murciana. El passat 26 d'agost, el comandant Francisco Marín va morir en precipitar un avió d'acrobàcies c-101 gairebé al mateix indret. 

També et pot interessar...

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.com, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.


Comentaris

envia el comentari