Un accident a la carretera de Cardona de Manresa deixa dues persones ferides

Els fets han tingut lloc aquest matí i els Bombers han hagut d’intervenir per sanejar la via, ja que s’ha vessat combustible a la carretera

Dues persones han resultat ferides de caràcter lleu durant el matí d’aquest diumenge, en xocar els seus vehicles a la carretera de Cardona de Manresa. Els fets han succeït al voltant de dos quarts de dotze del migdia, entre el carrer del Bruc i el del Dos de Maig, i més concretament a l’altura del número 52.

Els Bombers han treballat en el sanejament de la via

Segons fonts oficials,  l’impacte s’ha produït quan un dels vehicles sortia d’un pàrquing, i ha xocat amb l’altre cotxe, el qual es dirigia cap a la sortida de la ciutat. A conseqüència de les ferides, s’han personat al lloc dels fets dues ambulàncies del SEM, però també la Policia Local de Manresa i els Bombers de la Generalitat.

De fet, aquests últims s’han vist obligats a intervenir en el sanejament de la vida, ja que, a conseqüència del xoc, un dels turismes implicats en l’accident ha començat a perdre combustible.

La circulació en aquest tram de la vida  s’ha recuperat després de mitja hora, que és el temps que han tardat els efectius dels Bombers en dur a terme la seva comesa.

Els Bombers rescaten un ciclista que s’havia accidentat a Argentona

També aquest matí, els Bombers de la Generalitat han hagut de treballar en el rescat d’un ciclista de 52 anys que s’havia accidentat a Argentona, més concretament a la zona de la Font del Gavatx.

Els fets han obligat a mobilitzar l’helicòpter del cos, així com diversos membres del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i del Grup d’Emergències Mèdiques dels Bombers (GEM) que, juntament amb tres dotacions dels Bombers, han aconseguit salvar la vida d’aquest home que es trobava en una pista de difícil accés,  tal com ells mateixos han explicat a través del seu compte oficial de Twitter.

La víctima ha estat traslladada en una llitera fins a la zona on els estava esperant l’ambulància, i posteriorment l’han evacuat fins a l’Hospital de Mataró, on han pogut realitzar-li una millor exploració i li han efectuat les actuacions mèdiques necessàries.