Entren a la casa del presumpte homicida de Baró de Viver i hi provoquen un incendi

Diversos veïns del barri han decidit actuar pel seu propi compte, malgrat que encara no se sap del cert qui ha estat el responsable de l’assassinat

Un grup de veïns ha entrat a la casa del presumpte homicida de Baró de Viver
Un grup de veïns ha entrat a la casa del presumpte homicida de Baró de Viver | CatalunyaDiari

Continua la polèmica al voltant de l’assassinat que ha tingut lloc aquesta passada nit al districte de Sant Andreu, situat entre Barcelona i Santa Coloma de Gramenet. Aquest diumenge, diversos veïns del barri han decidit prendre’s la justícia pel seu compte i entrar a la casa de qui ells consideren culpable, provocant un incendi.

Ahir a la nit es va produir un assassinat al barri de Sant Andreu

Cap a les 10 de la nit del dia d’ahir, es va produir un assassinat a la plaça de Baró de Viver de la ciutat comtal. Un enfrontament entre dues persones, una d’elles d’ètnia gitana, va acabar amb un dels implicats disparant fins a tres vegades a la víctima, la qual va morir a l’acte a conseqüència de les greus ferides que havia patit.  

Malgrat que els Mossos d’Esquadra ja han obert una investigació per intentar esclarir els fets, el cas encara no s’ha saldat amb cap detingut, ja que l’agressor va fugir corrents després de cometre el crim.

Amb tot, diversos residents de la zona van explicar de matinada a CatalunyaDiari que l’assassí podria ser una persona que tenia molt mala relació amb la víctima i, de fet, havien protagonitzat reiterades batalles des de fa 4 anys. És més, la víctima hauria denunciat rebre amenaces d’aquest individu en més d’una ocasió, motiu pel qual els veïns de Sant Andreu han pres una determinació d’allò més dràstica: prendre’s la justícia pel seu propi compte.

Diversos veïns han entrat a la casa i han provocat un incendi

Així les coses, avui s’han reunit unes 300 persones per manifestar el seu rebuig respecte a la mort de l’home –que era el d’ètnia gitana–, en una concentració que ha acabat amb un assalt a la casa del principal sospitós. Els fets han anat de la següent manera: després de la manifestació, un grup de gent s’ha personat al domicili de qui ells sospiten que es podria amagar rere el crim, i hi ha entrat per la força.

Un cop dins, han provocat un incendi, i segons han explicat fonts municipals, l’origen del foc hauria estat un matalàs cremat per les persones que buscaven justícia. Amb tot, el principal sospitós es troba desaparegut, i els agents sospiten que, fins i tot, podria estar fora de Catalunya.


Comentaris

envia el comentari