Una ambulancia

Moren dues persones a Espanya en encastar-se un cotxe a la terrassa d'un restaurant

S'investiguen les causes per les quals el conductor ha perdut el control

Aquesta tarda ha tingut lloc un accident de trànsit a la pedania de Roldán, a la localitat murciana de Torre Pacheco. Un cotxe ha atropellat violentament els clients de la terrassa d'un restaurant que estaven dinant. L'accident ha provocat dues morts, el conductor del vehicle i un dels clients. 

Els fets han tingut lloc a les 14:30 hores aproximadament. Un cotxe s'ha dirigit a tota velocitat cap a la terrassa del local gairebé sense temps perquè els clients reaccionessin. Alguns han pogut evitar la col·lisió, però un client ha perdut la vida i dos han resultat ferits.

Després d'arrasar amb bona part de les taules de la terrassa, el cotxe ha seguit circulant fins a impactar contra el mur d'un habitatge. Encara no està clar el motiu pel qual el conductor, d'origen marroquí, ha perdut el control del vehicle.

Podia haver estat pitjor, ja que hi havia pocs clients

Després de l'accident, s'ha donat l'avís als diferents serveis d'emergència. Els servis mèdics han atès el conductor i el client al mateix lloc dels fets, però no els han pogut salvar la vida. Un d'ells ha entrat en parada cardiovascular. 

S'ha desplaçat tres ambulàncies a la terrada del local Honey's Bar, on ha tingut lloc l'atropellament. Dues persones més han estat ferides lleument. Els dos són ciutadans d'Europa i han estat traslladats a l'Hospital Los Arcos del Mar Menor, a Pozo Aledo (San Javier).

Les víctimes de l'accident tenien 40 i 62 anys, segons el Centre de Coordinació d'Emergències. El comensal era d'origen sud-americà. 

La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació per veure què ha pogut acabar causant l'accident. A més, s'ha trobat una ferida d'arma blanca al tòrax del conductor. Encara no s'ha confirmat si aquesta és la causa per la qual ha perdut el control. 

Tampoc s'ha informat si la ferida ha estat autoinflingida o si hauria estat víctima d'un apunyalament. Ara per ara, totes les hipòtesis estan obertes i els investigadors treballen per tal de descobrir el cas.

Per sort, l'accident hauria pogut ser molt pitjor si la terrassa del restaurant hagués estat plena de gent. L'alcalde del municipi, Antonio León, ha confirmat que hi havia pocs clients.

S'han produït diversos accidents en terrasses durant les últimes setmanes

Malauradament, aquest no ha estat l'únic atropellament mortal en la terrassa d'un restaurant de les últimes setmanes. Fa un mes, un altre accident mortal va tenir lloc a Ponferrada, a León. 

En aquesta ocasió, la víctima va ser una dona de 61 anys que estava fent un beure a la terrassa d'un bar. Altres persones van resultar ferides en un sinistre que va tenir lloc a la plaça Julio Lazúrtergui, a la cruïlla de l'avinguda Gómez Núñez.

El 19 d'agost, el 112 va rebre moltes crides informant d'un home de 85 anys que conduïa en direcció contrària. Confirmaven que havia atropellat una terrassa a gran velocitat.