Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una UVI mòbil del SUMMA 112 de la Comunitat de Madrid.

Moren 3 joves de 19 i 20 anys, dos d'ells germans, amb el seu cotxe a Espanya

Un accident de trànsit a l'AP-1 ha acabat amb la vida d'aquests tres nois

Un accident aquest dijous a Espanya s'ha endut la vida de tres joves. L'Ertzaintza ho ha comunicat de forma oficial en les seves xarxes socials i mitjançant una nota de premsa.

Sembla que aquests tres joves viatjaven en un vehicle, conduït per un d'ells, quan han topat amb un camió. Dos d'ells eren germans i el tercer seria un amic dels dos.

Pel que s'ha pogut saber fins al moment, aquests tres nois no eren residents espanyols. Eren tots habitants dels Països Baixos, tot i que no s'ha detallat quin era el motiu pel qual estaven a Espanya. Podrien estar de vacances.

El que sí que ha confirmat la informació oficial sobre l'accident és que ha succeït durant el matí d'aquest dijous. De fet, s'ha sabut que cap a aquesta hora un cotxe de la marca Opel i model Mokka hauria topat contra un camió Volvo.

Ha estat un succés que ha tingut lloc a l'autopista AP-1, concretament a l'altura del terme municipal de Soraluze, a Guipúscoa. Hauria estat en direcció Eibar i hauria ocasionat importants problemes en la circulació fins passades les 3:00 h de la tarda.

Un cop alertats els serveis d'emergències, s'han desplaçat fins al lloc d'efectiu dels bombers, així com agents de l'Ertzaintza i efectius sanitaris especialitzats.

En un primer moment s'havien informat, únicament, de la mort de dues d'aquestes persones, però, més tard s'ha sabut que la tercera persona havia mort també.

Segons la informació que ha donat l'Ertzaintza dos dels joves que viatjaven en el cotxe van morir a al moment. El tercer d'ells va poder ser traslladat amb vida fins a un hospital.

Eren dos germans i un amic

Els serveis d'emergència han pogut comprovar que dues de les persones que estaven a l'interior del cotxe estaven atrapades.

Així doncs, els efectius dels bombers han hagut de rescatar-los de dins el vehicle. Després d'això, el personal sanitari ha determinat que dos dels joves estaven morts.

El tercer es trobava encara viu, encara que en estat bastant greu. Per això va ser portat d'urgència fins a l'Hospital de Donostia.

Allà ha estat ingressat durant unes hores. Finalment, però, no s'ha pogut fer res per salvar-li la vida. Ha mort poc després.

D'aquesta manera s'han confirmat les tres morts en l'accident. Dos germans de 19 i 20 i un amic d'ells, també de 20 anys.

En l'accident també s'ha vist implicat un camió. De fet, la càrrega que portava el mateix, fardells de palla, ha començat a cremar després de l'impacte.

Així, els bombers també han hagut d'intervenir en l'accident, a més de per a la excarceració dels cossos del cotxe.

L'accident també ha afectat la línia de trànsit durant diverses hores del matí.

Mentre els efectius treballaven al lloc dels fets i fins que s'ha pogut retirar completament les restes del cotxe i el camió, la carretera ha estat paralitzada en sentit Eibar.

És per això que hi ha hagut importants afectacions en el trànsit a la zona. No ha estat fins a les 15:15 h quan s'ha pogut reobrir completament el trànsit de la carretera.