Imatge de l'accident a la Gran Via de Barcelona.

Impactant accident múltiple a la Gran Via de Barcelona: acaba amb un cotxe bolcat

Una persona ha resultat ferida a causa del brutal xoc al centre de Barcelona

Matinal d'accidents a Catalunya. Ara ha estat el torn de Barcelona, que ha estat la plaça d'un impactant accident múltiple en plena Gran Via. Una persona ha resultat ferida després d'un xoc entre tres vehicles a la Gran Via, a la cantonada amb el carrer Sicília. 

Fonts de l'Ajuntament de Barcelona expliquen que hi ha hagut tres vehicles implicats, un dels quals ha quedat completament bolcat sobre la vorera. 

Efectius dels Bombers de Barcelona, de la Guàrdia Urbana de Barcelona i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) treballen a hores d'ara per a poder resoldre la incidència. 

Cap a les 10.00 hores d'aquest dimecres, 7 de desembre, s'ha restablert la circulació. 

Matinal d'impacte a Catalunya 

I és que, sense anar més lluny, 150 persones han resultat ferides lleus i 5 més ho estan de poca gravetat per l’encalç de dos trens a l’estació de Rodalies de Montcada i Reixac Manresa, segons ha informat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a través de Protecció Civil

De moment s’han fet 3 trasllats en estat lleu a diferents centres sanitaris. Renfe ha informat que l’accident s’ha produït a les 7.50 hores, a l’entrada de l’estació. El servei de les línies R4, R7 i R12 està interromput en els dos sentits. 

La companyia ha activat el protocol per aquest tipus d’incidents en col·laboració amb Protecció Civil i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que hi ha enviat 23 dotacions.

El telèfon d’emergències 112 ha atès la primera trucada d’un passatger a les 07.59 hores. En total s’han rebut 15 trucades. Els Bombers hi han treballat amb 7 dotacions terrestres, que en primera instància han establert una zona de seguretat, en què només podien accedir els operatius del cos i els serveis sanitaris. 

Els Bombers també han fet una evacuació controlada del tren afectat, acompanyant totes les persones ferides fins al punt d’atenció sanitària. A l’interior del comboi no hi havia ningú atrapat.

Els equips d'emergències, els Mossos d'Esquadra, els Bombers de la Generalitat i les policies locals encara es troben treballant en el punt del siniestre a les 11.00 hores.