Imatge de dues ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), durant un operatiu a Tarragona, al Tarragonès

Moren una noia i un noi de 19 i 20 anys en un accident de moto a la C-31

Són 83 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya

Jornada negra a les carreteres catalanes. Un accident de trànsit al Baix Empordà ha acabat amb un tràgic desenllaç. Una motocicleta, amb dos ocupants, va sortir de la via a la carretera C-31, a l'altura de Palamós. 

En caure, van impactar contra un camió. El tràiler estava estacionat a l'aparcament d'un supermercat que hi ha a tocar de l'autovia.

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís de l'accident a les 21.06 hores de la nit. Se'ls informava d'una sortida de via al punt quilomètric 326,9 de la carretera gironina, en sentit sud. Les causes de l'incident s'estan investigant per la policia catalana. 

Arran de l'accident, tal com informa el Servei Català de Trànsit (SCT), els dos ocupants van resultar morts a conseqüència del xoc. Es tracta d’I.C.G., conductor del vehicle, de 20 anys i veí de Calonge, i d’À.B.V., de 19 anys i veïna de la Seu d’Urgell.

Arran de la incidència, es van activar sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Més de 80 víctimes en accidents de trànsit

Després d'aquest sinistre mortal, són 83 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya. En total, 29 de les víctimes mortals a les carreteres, són motoristes, segons les dades provisionals de Trànsit.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit. Un servei que es dona els 365 dies de l’any.

Se'ls ofereix un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web.

Accident mortal a l'A-2

Poques hores abans d'aquest sinistre mortal, un camioner perdia la vida després de patir una col·lisió a l'A-2, a Cervera. En l'incident s'han vist involucrats dos vehicles pesants i un d'ells, el de la víctima, s'ha incendiat. L'altre camioner ha quedat ferit greu.

L'A-2, en conseqüència de l'accident, ha quedat tallada en sentit Barcelona durant mitja hora.