moto

Segon accident mortal a la Ronda del Litoral de Barcelona en menys de dos dies

Els fets han tingut lloc al nus de la Trinitat, a molt poca distància de l'accident de divendres

L'acompanyant d'una motocicleta va perdre la vida el dissabte al vespre en un accident a la ronda del Litoral de Barcelona per causes que es desconeixen, els Mossos estan investigant les causes de l'accident. L'incident va tenir lloc a la B-10 al Nus de la Trinitat en sentit Besòs, a molt poca distància de l'accident que va tenir lloc divendres i on lamentablement va morir un altre motorista.

Els fets van passar sobre les 19:22 hores, moment en el qual els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís. Per causes que encara s'estan investigant, es va produir una col·lisió per encalç entre una furgoneta i la motocicleta.  Com a conseqüència, la passatgera de la motocicleta va morir, la víctima és una noia de 19 anys de nacionalitat marroquina i veïna de la ciutat de Barcelona. El conductor de la motocicleta va resultar ferit menys greu i va ser traslladat a l'hospital del Mar de Barcelona i el conductor de la furgoneta va sortir il·lès.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar diversos efectius dels Mossos d'Esquadra que van tallar parcialment la carretera, deixant només un carril obert. Es tracta del segon motorista que mor en 24 hores en el mateix tram i a més es tracta de la 14a víctima mortal per accident de trànsit dins de la ciutat de Barcelona  des del mes de gener.

Mor un motorista en xocar amb un camió

Un motorista de 46 anys va morir aquest divendres, 9 d'agost, després de xocar amb un camió  a la ronda del Litoral de Barcelona. En concret, l'accident va tenir lloc al districte de Sant Andreu de la ciutat comtal.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.

També et pot interessar...