Un vehicle de la policia i una ambulància en un accident de trànsit

Greu accident a Catalunya amb diversos vehicles implicats: 7 ferits, 2 d'ells greus

El sinistre s'ha produït a la C-63, a l'altura de Riudarenes

Aquest dijous, dia 26 d'agost, s'ha produït un aparatós accident a la carretera C-63, a l'altura de Riudarenes, a la comarca de La Selva. En ell, s'hi han vist implicats tres vehicles i hi un total de 7 persones han resultat ferides de diversa consideració. Diversos efectius dels Bombers i del Sistema d'Emergències Mèdiques de la Generalitat (SEM) han fet cap al lloc dels fets per atendre els ferits.

Accident entre un camió, una furgoneta i un totterreny

A les 16.39 hores, el Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat sobre un accident a la carretera C-63, que ha obligat a tallar els dos sentits de la marxa. Posteriorment, el mateix SCT explicava que es tractava d'un accident múltiple amb diverses persones implicades.

Concretament, han informat que en l'accident s'hi han vist implicats tres vehicles: un camió, una furgoneta i un totterreny. A la vegada, exposaven que hi havia un total de 7 persones ferides, dues d'elles greus i les altres cinc menys greus.

En aquest sentit, el Sistema d'Emergències Mèdiques de la Generalitat ha detallat que dels 7 afectats per l'accident, dos d'ells han resultat ferits de gravetat. Un d'ells ha estat traslladat a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona, mentre que l'altre se l'ha derivat a l'Hospital Josep Trueta de Girona

A l'Hospital Josep Trueta també hi han traslladat dos dels altres ferits, considerats menys greus. Els altres tres afectats en el sinistre, també considerats menys greus, han estat enviats a l'Hospital Santa Caterina, situat a Salt. Segons el SEM, tots els implicats són homes.

Per tal d'atendre els ferits, el Sistema d'Emergències Mèdiques de la Generalitat ha desplaçat al lloc dels fets 5 unitats terrestres i un helicòpter medicalitzat.

Els Bombers també han hagut de fer acte de presència per atendre les persones implicades en l'accident. I és que, tal com ha informat el cos, 3 persones han quedat atrapades dins d'un dels vehicles i han hagut de ser excarcerades. Les 7 dotacions dels Bombers que s'han desplaçat a la C-63 també han hagut de fer tasques de neteja de la calçada, així com la retirada del camió de la via.

Finalment, el Servei Català de Trànsit ha informat que circulació en aquesta via ha acabat normalitzant-se poc després de les 7 de la tarda.