Imatge de les retencions que estan tenint lloc el 31 de març de 2022 a l'AP-7.

Caos ara mateix a l'AP-7: un accident múltiple provoca cues interminables

Hi ha tres ferits de caràcter menys lleu a causa d'un accident entre dos cotxes i dos camions

Matinal complicada a l'AP-7. Un accident múltiple al Vallès Oriental provoca a hores d'ara un important bloqueig a la via, amb fins a 13 quilòmetres de cues. Les retencions es produeixen entre Mollet i Sant Cugat del Vallès, a la comarca del Vallès Occidental

La situació provoca, al punt de les 12.20 hores, que les vies d'entrada al Vallès Oriental i al Vallès Occidental per l'AP-7 estiguin col·lapsades. 

Les retencions continuen en augment a causa d'un accident en el qual s'hi han vist implicats dos turismes i dos camions. Tres persones, segons el Servei Català de Trànsit, han resultat ferides. Estan en estat menys greu. 

L'accident ha tingut lloc sobre les 10.30 hores d'aquest dilluns, 25 d'abril. En un primer moment, l'accident ha generat gran incertesa a la carretera i les retencions, des de ben aviat, ja superaven els 4 quilòmetres. Una hora després, aquestes ja són de gairebé 15 quilòmetres i van en augment. 

Cap de setmana complicat a l'AP-7

Dues persones van morir dissabte en un atropellament a l’AP-7 a Tarragona després d’una col·lisió entre diversos vehicles. 

Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 22.28 hores. Per causes que encara s’investiguen, diversos vehicles van xocar al quilòmetre 243 i després dues persones van ser atropellades. 

Les dues víctimes mortals eren G.G.V., de 35 anys i veí de Cambrils; i un home de 62 anys de nacionalitat francesa. En el sinistre també va resultar ferida greu una altra persona que va ser traslladada a l’hospital Joan XXIII de Tarragona.

Arran de la incidència es van activar nou patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies medicalitzades del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

A causa d'aquest sinistre mortal l’AP-7 va estar tallada gairebé fins a les tres de la matinada. Amb les dues víctimes d'aquest accident ja són 49 les persones que han mort en accident de trànsit a les carreteres interurbanes a Catalunya aquest any, cinc aquest cap de setmana. A més, ja són 9 les persones que han mort atropellades, quan durant tot el 2021 van ser 14.