Un accident de trànsit al Gironès acaba amb trets d'una pistola de fogueig

Els fets van tenir lloc aquest dissabte, 6 de juliol, a l'N-141 | Els Mossos creuen que es pot tractar d'un cas de tràfic de drogues
Els Mossos van detenir un home, conductor d'un cotxe accidentat al Gironès, que va disparar trets amb una pistola de fogueig | Mossos d'Esquadra

 

Un accident de trànsit va tenir lloc aquest dissabte, 6 de juliol, a l'N-141 a l'altura de Bescanó, al Gironès. El 112 va rebre l'avís pels volts de les 16.15 hores. Uns usuaris de la via van informar que va haver-hi un accident prop el quilòmetre 111 de la via i van assegurar que els dos vehicles que van col·lidir estaven al mig de la carretera, i que el conductor d'un d'ells va sortir amb una arma de foc.

 

Els Mossos d'Esquadra es van desplaçar al lloc dels fets i van poder saber que l'home havia disparat a l'aire amb una pistola de fogueig almenys dues vegades i, a més, es va barallar i va colpejar el conductor de l'altre vehicle implicat en l'accident.

 

El detingut i la possible relació entre els individus 

L'home va ser detingut i acusat d'un presumpte delicte de danys. Malgrat això, els dos integrants de l'altre cotxe no van voler presentar denúncia. L'arrestat és un home de 37 anys i nacionalitat marroquina amb domicili a Anglès, que compta amb diversos antecedents penals.

 

Les altres dues persones, tal com assenyala el 'Diari de Girona', també són conegudes per la Policia i els Mossos d'Esquadra creuen que tots tres poden estar implicats en un cas de tràfic de drogues o algun tipus de revenja.

 

També et pot interessar...