Imatge de les retencions que estan tenint lloc el 31 de març de 2022 a l'AP-7.

Nou matí de caos a l'AP-7: un accident entre tres camions provoca cues quilomètriques

L'accident ha tingut lloc al Gironès i a hores d'ara hi ha retencions en els dos sentits de la marxa

Nova matinal de caos a l'AP-7. Un accident de trànsit ha obligat a tallar la via en els dos sentits de la marxa a l'altura de Sarrià de Ter, a la comarca del Gironès. El xoc, entre tres camions, ha tingut lloc cap a dos quarts de nou del matí d'aquest dimarts, 20 de setembre, al quilòmetre 58 en sentit França.

El Servei Català de Trànsit indica que, per causes que es desconeixen, el xoc fortuït s'ha produit entre tres camions, però a hores d'ara es desconeix si hi ha ferits. 

La via, tallada en primera instància 

Si bé és cert que l'AP-7 ha estat tallada en primera instància a causa de l'accident, també ho és que ràpidament s'ha pogut reobrir gràcies a l'eficaç reacció dels serveis d'emergència. 

Tot i això, en ser una hora de màxim moviment en aquesta via, s'han arribat a produir retencions de fins a quatre quilòmetres en els dos sentits de la via. 

Fins el punt del sinistre s'hi han desplaçat diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat, dels Mossos d'Esquadra i del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM). 

▶️ El vídeo de la setmana

Al punt de les 09.20 hores de matí d'aquest dimarts, 20 de setembre, les cues superen els dos quilòmetres tant en sentit Barcelona, com en sentit França