Uns peus sobre un patinet elèctric

Una ferida lleu per un accident amb patinet elèctric a Sabadell

La jove de 23 anys va ser traslladada a l'hospital Parc Taulí

Una noia de 23 anys resultava  ferida  lleu aquest dissabte a Sabadell, al Vallès Occidental, després que un turisme xoqués contra ella mentre circulava amb el seu patinet elèctric. Segons informat la Policia Municipal, i recull el digital 'iSabadell', els fets van tenir lloc al voltant de les 14.30 hores al carrer de Sol i Padrís. La jove creuava el pas de vianants quan el vehicle va xocar-hi. La conductora del patinet elèctric va ser traslladada a l'hospital Parc Taulí amb pronòstic lleu.

L'Ajuntament vol regular-ne la circulació

Aquest no és el primer accident que es produeix a la ciutat amb patinets elèctrics implicats. En els darrers anys n'hi ha hagut de diversos, el més greu el que es va produir l'octubre del 2018 on una dona va morir atropellada per un camió.

És per això, que des del consistori de Sabadell s'han compromès a regular la circulació dels vehicles de mobilitat personal i ho faran mitjançant una nova ordenança de circulació que s'ha d'aprovar aquest 2020. Fins que aquesta ordenança no s'aprovi, els conductors d'aquests vehicles han de complir les instruccions de la Direcció General de Trànsit.

També et pot interessar...