ÚLTIMA HORA

❌ Darias adverteix que les manifestacions del 8-M «no tenen lloc» a causa de la pandèmia

Desactivat el pla d'emergències químiques per un incendi en una potabilitzadora a Molins de Rei

El foc, ja apagat, ha afectat bidons de clor de l'interior d'una nau

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat vuit dotacions dels bombers
Fins al lloc dels fets s'han desplaçat vuit dotacions dels bombers | Twitter (@324cat)

 

Protecció Civil ha desactivat l'alerta del Pla d'emergències químiques (Plaseqcat) que s'havia activat aquest matí preventivament per un incendi en una potabilitzadora en un polígon industrial a Molins de Rei, al Baix Llobregat. El foc ja està apagat però hi continuen treballant fins a vuit dotacions de Bombers per dur a terme les tasques de ventilació, segons han explicat els cossos d'emergències.

Les flames han afectat un parell de palets on hi havia diversos bidons amb pastilles de clor. Un cop apagat el foc, els Bombers han tret el material incendiat a l'exterior de la nau per neutralitzar-ho tot amb escuma, mentre ventilaven l'interior de la nau. 

Els fets han tingut lloc al carrer Francesc Layret número 11, en una nau on hi ha bidons de clor. Protecció Civil ha demanat que ningú s'acosti a la zona per evitar riscos i deixar treball els equips d'emergència. A més, s'han confinat un hotel i un gimnàs propers preventivament. Es desconeixen les causes del foc, que ha estat extingit per Bombers cap a les 11 hores i que ha afectat diversos dels bidons de clor que es troben a l'interior de la nau. Per sort, no ha causat ferits. 

  

L'avís s'ha rebut a les 10.02 hores al telèfon d'emergències 112 i l'ha donat una vianant que informava que sortia fum negre d'una empresa de Molins. Ràpidament s'hi ha desplaçat els cossos d'emergències, entre els que també hi ha Mossos d'Esquadra, policia local i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari