Imagen de la periodista desaparecida, Montse Elías

El popular actor marit de Montse Elías, periodista de TVE que havia desaparegut

És un dels protagonistes de la sèrie 'La Unidad' de Movistar+

Montse Elías, periodista de TVE a Catalunya, va ser localitzada en bon estat de salut la nit de diumenge 13 de setembre després tres dies desapareguda. Va ser el seu marit qui va informar les autoritats perquè iniciessin la cerca. Elías havia estat vista per última vegada a Port de la Selva, mentre passava uns dies de vacances al costat d'una amiga i la seva gossa. L'angoixa va començar a envair els seus amics i familiars quan van comprovar que el seu telèfon estava apagat.

A través del compte de 'Twitter' de 'RTVE Catalunya' es va donar a conèixer la bona notícia: «Localitzada en bon estat de salut la nostra companya Montse Elías. Gràcies a tots pel suport que ens heu donat». De moment, no hi ha més detalls sobre la seva estranya desaparició, més enllà que va ser trobada a l'altra banda de la frontera francesa, en concret, a la localitat d'Argelers.

Hamid Krim, el famós actor i marit de Montse Elías

Hamid Krim, el seu marit, és un dels actors protagonistes de la sèrie 'La Unidad' de Movistar +. En la ficció interpretava el cervell d'una organització terrorista gihadista. A més, Krim ha participat en altres sèries espanyoles com 'El príncipe' o 'Sé quien eres'.

Montse Elías és coneguda per haver presentat 'Punts de vista' entre 2016 i 2019, un espai d'actuacions, reportatges i entrevistes a referents culturals que emet 'TVE' per a Catalunya. Al juny d'aquest any, el matrimoni va celebrar el seu cinquè aniversari, tal com es pot veure a les seves xarxes socials. Tant l'actor com la periodista solen publicar imatges en els seus comptes d'Instagram sobre la seva vida en comú.