Mossos d'Esquadra

Acusat d'abusar d'un menor durant 2 anys, un membre històric de l'hoquei a Mataró

L'investigat va abusar presumptament del menor en nombroses ocasions

Nou cas d'abús sexual a un menor d'edat a Catalunya. Joan P., de 79 anys, membre emblemàtic del Club Hoquei de Mataró, està investigat per presumptament abusar sexualment d'un menor de 12 anys de manera continuada. Els abusos s'haurien produït ara fa deu anys.

El jutjat d'instrucció número 1 de Mataró investiga un presumpte cas d'abusos sexuals d'un històric membre del Club Hoquei Mataró a un jove de 12 anys ara fa deu anys, segons ha avançat TV Mataró i han confirmat fonts dels Mossos d'Esquadra a l'ACN.

L'home hauria abusat del llavors nen en diverses ocasions i durant un termini mínim de dos anys, fet que, segons recull el mitjà local, fa sospitar que hi podria haver altres casos perpetrats per la mateixa persona, sense que ara per ara s'hagin fet públics.

Segons informa el Diari Ara, Joan P., va abusar presumptament del menor en nombroses ocasions. A les instal·lacions del club, al cotxe i fins hi tot a casa de l'acusat. L'última vegada, el nen tenia 14 anys i va poder lliurar-se'n. Víctima i agressor no es van tornar a veure fins aquest any, quan es van creuar pel carrer.

El mateix mitjà assegura que se li havia prohibit l'entrada als vestidors arran de les queixes d'un pare, ja que, l'ara investigat, li havia fet comentaris de caràcter sexual al seu fill menor d'edat i li havia ofert anar a casa seva amb l'excusa de regalar-li un ordinador.

▶️ El vídeo de la setmana

L'investigat tenia quasi 60 anys de diferència del menor

A més, el mitjà mataroní recull unes declaracions de l'advocada de la víctima molt reveladores, ja que aquesta destaca la influència de l'acusat sobre els jugadors i la gran diferència d'edat que tenia amb la víctima. Quasi 60 anys.

Joan P., ha estat gran part de la seva vida molt vinculat al club d'hoquei des de la seva fundació l'any 1992, on ha ocupat diversos càrrecs de rellevància.

El cos de la policia catalana va rebre la denúncia el 28 de juliol, i l'home va ser citat a declarar. Finalment, el cos va tancar i traslladar l'atestat al jutjat el 6 d'agost.