rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Acusen un home de vendre drogues a la seva carnisseria de Lleida

El judici serà aquest dimecres, dia 8 de maig, a l'Audiència de Lleida
El carnisser venia droga al seu establiment | Pixabay

 

L'Audiència de Lleida acollirà aquest dimecres, dia 8 de maig, el judici a un home acusat de vendre drogues a la seva carnisseria de Balaguer. Segons la fiscalia, l'acusat D. R., duia a terme aquesta pràctica, com a mínim, des del setembre de 2017.

 

Els Mossos d'Esquadra van registrar el 24 d'octubre de 2017 l'establiment i hi van trobar 11,48 grams de cocaïna distribuïts en 22 paperines, una bàscula electrònica i 14.670 euros en metàl·lic procedents, segons el ministeri públic, de la venda al públic de la droga.

 

En l'entrada a casa seva es van trobar 0,85 grams de marihuana, una altra bàscula, material plàstic preparat per embolicar petites dosis de cocaïna i 32.355 euros en metàl·lic. La fiscalia demana que es condemni l'acusat a vuit anys de presó i 2.000 euros de multa per un delicte contra la salut pública.

 

Tràfic de drogues a l'acadèmia militar de Lleida

Segons 'El Confidencial Digital', des de la direcció de l'Acadèmia General Bàsica de Suboficials de Talarn (Lleida) s'ha denunciat un delicte de tràfic de drogues. El procés judicial es durà a terme al Jutjat Togat Militar Territorial número 31 de Barcelona (Barcelonès). Segons el mitjà citat, ha estat el mateix coronel director de l'acadèmia qui ha portat els fets a la justícia. A més, també afirmen que la investigació es manté sota secret de sumari.

 

 

No és la primera vegada que es veuen casos similars a aquest. Ja fa uns anys, el 2014, la Guàrdia Civil va trobar més de 120 kg de cocaïna el vaixell 'Juan Sebastián Elcano', vaixell escola de l'Armada espanyola.

 

A l'acadèmia on, suposadament, s'ha trobat el delicte de tràfic de drogues es duen a terme cursos d'actualització per ascendre a la brigada del Cos General de l'Exèrcit de Terra. També s'imparteix el curs d'actualització per a l'ascens a cap major de l'Exèrcit de Terra i les jornades d'actualització per a subtinents per a l'ascens a suboficial major.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris