La jove desapareguda de la UAB estava ingressada en un hospital psiquiàtric

Se li havia perdut la pista el passat dimecres 1 de maig

Natalia Sánchez Uribe, desaparecida en París
Imatge de Natalia Sánchez Uribe, l'estudiant d'Erasmus desapareguda a París | Instagram

La família de Natalia Sànchez Uribe ha pogut respirar tranquil·la després que la jove estudiant, d'Erasmus a París, hagi estat localitzada per una patrulla de la Policia francesa caminant, desorientada, pels carrers de la capital francesa. La noia ha estat traslladada a un centre mèdic, en bon estat de salut. Posteriorment el seu pare s'ha traslladat fins a l'hospital per poder confirmar la seva identitat.

Uns turistes espanyols van coincidir amb ella durant un trajecte en bus

Tot i que encara queden moltes incògnites obertes sobre la desaparició de l'estudiant de la UAB i els seus motius, a poc a poc els agents, encarregats del cas, han anat recopilant més informació. Segons ha informat 'Cadena SER', que la noia hagi estat localitzada en bon estat confirma una pista que havia rebut la Fundació Europea per les Persones Desaparegudes al seu correu electrònic.

Al missatge, una parella de turistes espanyols afirmaven que havien vist a la Natalia al mateix bus on anaven ells i que fins i tot havien conversat amb ella durant el trajecte. La parella havia indicat que aquesta trobada s'havia produït el passat 1 de maig, el dia que se li va perdre la pista a la jove. 

Natalia Sànchez
La Natalia va ser vista per última vegada el passat dijous a París, on residia per un Erasmus | ElMón.cat

 

Ingressada en observació en un hospital psiquiàtric

Natalia ha estat localitzada per una patrulla de la policia francesa mentre deambulava sola i desorientada pels carrers de París. La jove hauria estat «diversos dies» ingressada a l'hospital psiquiàtric Henri Ey, situat a la mateixa capital francesa. L'hospital, on estava ingressada en estat d'observació, és proper a la universitat on Natalia estava fent l'Erasmus.

Va ser quan la policia francesa va emprendre les accions necessàries per obrir una investigació quan els treballadors de l'hospital que atenien a la jove van relacionar-la amb la desapareguda, segons ha avançat el programa 'Cuatro al Día'. 

La família està «molt contenta» després d'aquesta «estranya situació»

La seva família de Granada s'ha mostrat eufòrica després que la jove de 22 anys, que cursava des de setembre un programa d'Erasmus a l'Escola d'Economia de La Sorbona, hagi estat localitzada en bon estat, després de «molts dies» sense saber res d'ella. El seu tiet, Javier Uribe, ha explicat que «ja no estàvem a gust amb aquesta situació, eren molts dies i una situació molt estranya».

Per la seva part, el pare de Natalia ha demanat que es respecti la seva intimitat i que «s'evitin hipòtesis o especulacions gratuïtes». Al seu torn, la mare de la jove ha enviat un àudio a 'QSD desaparecidos' per demanar «calma» i temps per «recuperar la calma».


Comentaris

envia el comentari