Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Acusen un metge de 70 anys d’abusar d’una jove mentre avortava a Barcelona

La víctima demana dos anys de presó i 12.000 euros

Acusen un metge d’haver abusat d’una jove mentre avortava a Barcelona | Cedida

Els fets van passar l'agost de l'any passat en un centre clínic de Barcelona quan, presumptament, un anestesista de 70 anys va abusar sexualment d'una noia de 25 anys després d'haver avortat.

Segons explica 'Metropoli Abierta', l'home va aprofitar que la noia estava sedada després d'haver avortat per realitzar-li tocaments. La Fiscalia sosté, que en finalitzar l'operació, l'acusat «pesant que encara estava inconscient, amb ànims libidinosos,  li va agafar el pit dret i li va pessigar el mugró».

Els dies posteriors als fets, l'home es va posar en contacte amb la víctima, per demanar-li perdo i oferir-li diners a canvi de què aquesta no interposes una denúncia. A més, va negar els fets i va explicar que va intentar despertar-la amb un pessic en una zona a prop dels pits i que la víctima ho va confondre.

La noia assegura que els presumptes abusos sexuals han afectat la seva relació afectiva amb la seva parella i el seu fill i l'han fet «rebutjar el contacte» i la pràctica de relacions sexuals.

La víctima demana 12.000 euros pel dany ocasionat

Ara, la Fiscalia demana tres anys de presó, una indemnització de 5.000 euros i la inhabilitació de la seva feina durant tres anys i l'acusació particular reclama dos anys i un dia de presó però amb una compensació econòmica de 12.000 euros.

També et pot interessar...