Nou implicats en una xarxa d'explotació sexual al Baix Penedès, detinguts

Es feien servir tres pisos com a prostíbuls

La policia espanyola durant el desmantellament d'uns pisos a Calafell on s'hi explotaven sexualment dones de nacionalitat brasilera
La policia espanyola durant el desmantellament d'uns pisos a Calafell on s'hi explotaven sexualment dones de nacionalitat brasilera | Policia nacional

La policia espanyola ha desmantellat una xarxa d'explotació sexual a Calafell, al Baix Penedès. Hi ha nou persones detingudes. Es feien servir tres pisos per explotar sexualment les dones, de nacionalitat brasilera. Aquests prostíbuls eren regentats per ciutadans també d'origen brasiler. Els serveis es publicitaven en webs dedicades a prostitució, així com anuncis en premsa escrita de de la demarcació, segons informen fonts de la policia espanyola.

La xarxa es va poder desarticular aquest mes de setembre passat, en el marc d'un operatiu policial que es remunta al desembre de l'any passat. Tots els detinguts, inclòs el màxim responsable de la xarxa, han quedat en llibertat amb càrrecs.

La policia va detenir-los per delicte de tràfic d'éssers humans amb fins d'explotació sexual, i també per un delicte relatiu a la prostitució. Dels nou detinguts, sis eren de nacionalitat brasilera, un de la República Dominicana, un altre d'Uruguai i un darrer de nacionalitat colombiana. A més, tres persones, dues dones i un home, tots ells de nacionalitat brasilera, van ser sancionades per infracció de la llei d'estrangeria.

Imatge dels agents policials i una noia dins d'un dels pisos on s'exercia la prostitució a Calafell
Imatge dels agents policials i una noia dins d'un dels pisos on s'exercia la prostitució a Calafell | Policia Nacional

L'operació l'han dut a terme agents de la Brigada Provincial d'Estrangeria i Fronteres de Comissaria de Tarragona. S'emmarca dins del pla de la policia espanyola contra el tràfic d'éssers humans amb fins d'explotació sexual, engegat el 2013, i que va donar lloc a la creació a aquesta brigada, adscrita a la Comissaria General d'Estrangeria i Fronteres de la policia espanyola.


Comentaris

envia el comentari