Apunyalen un vigilant de seguretat i el seu gos al Tram de Barcelona

L'home va rebre una ganivetada a la mà i el gos a la cara
Un bus i un tramvia prop de l'estació de Tram de Francesc Macià de Barcelona
Els fets van tenir lloc al tram Besòs de Barcelona | Cedida

Un vigilant de seguretat i el seu gos que treballaven a l'estació del Tram Besòs van ser agredits amb una arma blanca aquest diumenge al vespre. Tots dos van resultar ferits: el vigilant va rebre una ganivetada a la mà i el gos va rebre una ganivetada a la cara.

 

Els fets es van produir a l'estació de tram de Can Jaumandreu de Barcelona, a la zona de Sant Martí, després que el vigilant interceptés un home. Aquest va reaccionar de mala manera tot ferint el gos i, seguidament, al vigilant, segons recull 'El Caso'. Tots dos van haver de ser atesos pels serveis d'emergència i tot i les ferides no s'ha de patir per les seves vides.

 

Vinculat a una banda urbana

L'agressor va fugir del lloc dels fets i, segons informa el mitjà citat, la policia vincula a l'home sud-americà, que anava acompanyat d'altres persones, a una banda urbana. Es treballa amb la hipòtesi que l'home els hauria agredit després que el vigilant els recriminés que haguessin accedit sense validar el tiquet.

 

També et pot interessar...Comentaris
ton
Normal, se corre la voz que aqui nadie cumple la Ley o se la saltan, pues así nos esta invidiendo toda la delicuencia, si ha unos no se les mete en la carcel por destruir lugares públicos, saquear comerecios, etc pues a ellos por un robo de nada, menos.

envia el comentari