Troben mort a la seva habitació un alumne de l'acadèmia d'enginyers de l'exèrcit espanyol

Des del Ministeri de Defensa han informat que s'ha iniciat una investigació per tal d'esclarir els fets

Does efectius de l'Exèrcit Espanyol armat durant un operatiu el 12 de desembre del 2017
Imatge d'arxiu de membres de l'Exèrcit espanyol | Cedida

Un alumne de l'Acadèmia d'Enginyers de l'Exèrcit de Terra espanyol va ser trobat aquest passat dissabte 16 de novembre mort a les instal·lacions d'aquest centre ubicat a Hoyo de Manzanares, a Madrid.

Segons avança 'El Confidencial Digital', des del Ministeri de Defensa del govern espanyol han confirmat que el dia 16 es va trobar sense vida el cos d'un sergent alumne de l'acadèmia a la seva mateixa habitació. Malgrat la confirmació de la mort, encara no s'ha pogut esbrinar les causes de la mort de l'alumne i, en aquest sentit, s'ha iniciat una investigació per tal d'esclarir els fets.

Una acadèmia de formació

En aquestes instal·lacions madrilenyes es formen futurs oficials i sotsoficials que dins l'exèrcit opten per a ocupar llocs d'especialitats com a enginyers. Paral·lelament, s'imparteixen cursos sobre especialització per a oficials, sotsoficials, així com per a l'Armada, l'Exèrcit d'Aire i la Guàrdia Civil.

Un mort durant les proves físiques a principis de mes

D'altra banda, cal recordar que a principis d'aquest mateix mes de novembre, el Ministeri de Defensa va ordenar la suspensió d'unes proves físiques de l'Exèrcit de Terra després que un soldat morís després de la seva realització. En concret, es tractava d'un soldat del regiment Arapiles 62 en Sant Climent de Sescebes, a Girona.

En aquell cas, es tractava d'una de les anomenades 'proves d'unitat', en la qual els soldats han de realitzar un recorregut a peu equipats amb tot el seu equip, armament inclòs, durant 90 minuts. Així doncs, el soldat Javier Holgado es va desplomar en finalitzar la prova i va morir poc després a l'hospital de Barcelona, on va ser traslladat, segons va avançar en el seu moment 'El Español'.

També et poden interessar...

 


Comentaris
Toni
Lamentable y vergonzoso cómo está Barcelona...pobre vigilante y pobre perro y nadie vio nada...

envia el comentari