Una adolescent és violada repetidament per 6 individus durant dos anys

Quatre dels agressors van ser el seu professor, el policia que es va fer càrrec de la denúncia, el seu advocat i el seu ginecòleg

Una adolescent és violada repetidament per 6 individus durant dos anys | el Billuyo

Una adolescent kosovar hauria estat violada repetidament des dels 16 als 18 anys per fins a sis agressors diferents, entre ells, el seu professor de secundària, el policia que es va fer càrrec de la denúncia, el seu advocat i el ginecòleg que li va provocar l'avortament a què es va haver de sotmetre a conseqüència de les agressions sexuals.

L'esgarrifosa història de la noia va començar l'any 2017 a l'institut, quan hauria iniciat una relació amb un dels seus professors sota l'engany que es casaria amb ella. En adonar-se que l'home ja estava casat i amb fills, va posar una denúncia a la policia; però el malson no va fer més que empitjorar. El policia encarregat de dur a terme els tràmits legals, la va amenaçar en explicar la relació amb el professor als seus pares i per guardar silenci, li va exigir trobar-se amb ell en un hotel quatre cops per setmana, abusant d'ella durant tot el 2018.

«Tràgic i monstruós»

El gener del 2019, en quedar embarassada del policia que l'agredia repetidament, aquest la va portar a un ginecòleg perquè avortés, un individu que també la va violar aprofitant la situació. Finalment, l'advocat d'ofici que se li va assignar per encarregar-se de la denúncia al professor, també la va violar sense pietat.

Tot plegat una història esgarrifosa que ha sortit a la llum a través del testimoni de la mateixa noia al mitjà digital 'Online' i que ha sacsejat Kosovo, generant un gran debat públic i al mateix Parlament. En paraules del president del govern, Hashim Thaçi, el cas és «tràgic i monstruós».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari