Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge dels Mossos d'Esquadra agredint un home a Olot, Girona

Un agent de mosso, investigat per un vídeo comprometedor: les imatges

L'agent està sent investigat

Nova investigació dels Mossos d'Esquadra. El cos de la policia catalana ha obert una investigació arran d'un vídeo on es veu un agent del cos propinant una bufetada a un home que està cridant en plena nit al carrer, a Olot, a Girona

Segons ha explicat l'Agència Catalana de Notícies, des del cos han indicat que van tenir coneixement dels fets aquest dijous, 10 d'agost, a la nit, tot i que s'haurien produït la nit de dimecres, 9 d'agost. 

La investigació, en curs

La policia ha elevat el cas a la divisió a la Regió Policial de Girona, a qui li pertoca investigar aquest tipus de fets, per tal d'esclarir-los. Tal com es veu en el vídeo, l'home estava assegut en ple carrer a la nit, i increpa a una patrulla dels Mossos d'Olot que s'hi dirigeixen arran de la trucada d'uns veïns que es van queixar pels sorolls.

Els tres agents s'hi apropen i li diuen que vagi a dormir «la mona» mentre ell els increpa dient-los «pica'm una altra vegada». Aleshores, a un dels agents se li escapa la mà i li venta una bufetada amb força a la cara, per tal que calli. L'agent, li diu que està molestant i que se'n vagi a dormir.

Actualment, no es coneix què va passar exactament durant la matinada, però les imatges revelen que la bufetada es va produir. El vídeo s'ha escampat com la pólvora per la xarxa i s'ha fet viral, tot i que els actes de l'home anteriors a l'agressió policial són desconeguts.