Dos mossos salven la vida d'un home enmig del carrer a Barcelona

Han pogut actuar abans de l'arribada d'una ambulància del SEM

Dos agents dels mossos d'esquadra
La intervenció dels agents dels Mossos ha evitat que l'home perdés la vida | Mossos d'esquadra

La ràpida intervenció d'uns agents dels Mossos d'Esquadra ha sigut clau per salvar la vida d'un home al centre de Barcelona. Els mossos han ajudat amb èxit a un home de 70 anys que ha patit una aturada cardiorespiratòria enmig del carrer. 

Segons expliquen fonts de la policia catalana, ha sigut ell mateix qui ha demanat ajuda als mossos quan s'ha començat a trobar malament mentre caminava pel carrer de Sant Pere Més Baix. Ràpidament, els agents han trucat al Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) sol·licitant una ambulància. 

Però mentre arribava el vehicle sanitari, l'home ha empitjorat i ha patit una aturada cardiorespiratòria. Ha sigut llavors quan han decidit fer ús del desfibril·lador amb el qual compten al cotxe patrulla. Gràcies al fet que li han realitzat les maniobres de reanimació necessàries, han aconseguit que l'home tornés a respirar abans de l'arribada de l'ambulància. 

Un cop ha arribat l'ambulància del SEM, l'home ha estat traslladat a un centre hospitalari de la capital catalana per tal que li realitzessin una avaluació mèdica. 


Comentaris

envia el comentari