Agredeix la directora de l'escola i la culpa de la quarantena de la seva filla

L'autor dels fets ha estat detingut

Imatge del col·legi Reial Monestir de Santa Maria Isabel a Sarrià i Lesseps, a Barcelona
La quarantena preventiva per l'únic positiu del centre està afectant únicament a les tres classes de segon d'Educació Primària   | Cedida

La Guàrdia Civil ha detingut un veí de La Carolina (Jaén) de 31 anys acusat d'agredir a la directora del Centre d'Educació Infantil i Primària Manuel Andújar a la que suposadament responsabilitza del tancament de tres classes de segon a conseqüència d'un positiu confirmat en un dels alumnes. El detingut és el pare d'una alumna que està afectada per la quarantena preventiva que s'ha imposat sobre el conjunt de l'alumnat del segon curs.

Segons ha assenyalat el cos policial a Europa Press, la detenció d'aquest home a qui inicialment se li imputa un pressumpte delicte d'atemptat a un funcionari públic en l'exercici de les seves funcions.

 

El relat dels fets

Els fets, segons recull la denúncia interposada per la directora del centre educatiu, van tenir lloc aquest dimarts 22 de setembre a la sortida de l'escola quan el pare d'una alumna de segon curs la va insultar i amenaçar amb una crossa i li va tossir a la cara mentre li deia «ara et congiaras tu».

Aquestes fets es produien després que el col·legi comuniqués a les famílies dels 66 menors del curs que no podien anar al centre i que havien d'estar als seus domicilis en quarantena preventiva i a l'espera que els cridin per fer les proves PCR. La decisió tenia lloc després de rebre la comunicació del centre de salut confirmant el positiu d'un alumne de segon.

Després d'aquests fets, la directora va patir un atac d'ansietat a conseqüència de l'actitud del pare i actualment es troba de baixa mèdica. Per aquest motiu, va interposar la denúncia unes hores més tard, concretament a les 21.00 hores del dimarts. L'home està acusat un pressumpte delicte d'atemptat a un funcionari públic en l'exercici de les seves funcions.

La quarantena preventiva per l'únic positiu del centre està afectant únicament a les tres classes de segon d'Educació Primària, mentre que la resta dels 600 escolars que estudien al centre, segueixen anant al col·legi. Ara, després d'aquests lamentable succés, caldrà veure quin és l'ambient entre els pares i amres a l'escola.


Comentaris

envia el comentari