Li arriba una compra de la Xina amb un escorpí dins i l'acaba picant

Es tracta d'un dels alacrans més comuns del país

Les mans d'una persona sostenint una tauleta i un ordinador portàtil al fons
La jove es va endur un bon ensurt | Pixabay

Les compres per internet són una forma d'estalviar temps i, en moltes ocasions, diners. Tot i els seus beneficis, són moltes les persones que s'han endut una bona sorpresa amb les seves comandes i és que a vegades aquestes no corresponen amb allò que s'havia comprat.

A vegades però hi ha hagut casos tan increïbles que han arribat a parèixer a les notícies, com és el cas de Judith. La jove de 25 anys va comprar una bossa de mà en una coneguda aplicació i una setmana després un missatger li entregava el paquet a la seva casa d'Algemesí, València.

Un ensurt inesperat a l'interior de la bossa

Com fa tothom quan li arriba un paquet el va obrir al cap de pocs minuts: «Quan el vaig desembolicar vaig veure que era més petit de l'esperat. Vaig treure tots els plàstics que tenia dins i vaig posar la mà esquerra per veure quina capacitat tenia. En aquell moment, vaig sentir un dolor molt intens al polze», ha explicat la jove.

La reacció de Judith va ser treure la mà de la bossa i llençar-la ràpidament al damunt de l'edredó. Tot seguit va comprovar que tenia a la mà i va veure que hi tenia una picada. A l'interior de la bossa hi havia un alacrà típic de la Xina.

La jove va fer una fotografia a l'escorpí que s'havia trobat a l'interior de la seva comanda i amb l'ensurt al cos va marxar cap a l'hospital. Un cop allí, l'equip que la va atendre va intentar identificar l'espècie de l'escorpí per poder administrar-li el tractament que fos més adequat.

Una denúncia interposada

El Bioparc de València va analitzar l'escorpí i li va explicar que es tractava d'uns dels alacrans més comuns de la Xina i que segurament s'hauria amagat a l'interior del paquet que provenia d'aquest país oriental. El verí que té aquest alacrà és neurotòxic i fins i tot pot arribar a causar la mort.

Judith que ja s'està recuperant de l'ensurt ha decidit fer cas als metges que la van atendre i ha denunciat el cas a la policia, ja que no és un fet gens habitual trobar-se un escorpí en una de les teves compres.


Comentaris

envia el comentari