Imatge d'un agent de la Policia Nacional, amb una arma a les mans, davant una furgoneta

Apunyala dues persones a Galícia, puja a un vuitè i amenaça de tirar-se

Un ampli dispositiu ja ha estat desplegat a la zona amb efectius de bombers, policia i emergències

Un individu hauria apunyalat a dues persones a La Corunya per motius que encara es desconeixen i es trobaria, ara mateix, en un vuitè pis d'un edifici de la zona de San Pedro de Menzozo de la ciutat, concretament a la Ronda de Nelle.

Segons ha informat 'La Voz de La Coruña', la persona que ha realitzat l'atac estaria ara amenaçant de suïcidar-se des d'aquest vuitè pis en el qual es troba. Al lloc dels fets ja hi ha seguretat desplegada, així com una ambulància.

Es tracta d'una informació donada pel citat mitjà citat i que, de moment, no ha estat confirmada per cap entitat oficial. Concretament, el missatge que s'ha publicat des del compte de Twitter de 'La Voz de la Coruña' és el següent: «Una persona ha apunyalat a la Corunya a altres tres i ara mateix està en un 8è pis a la zona de San Pedro de Mezonzo i amenaça de suïcidar-se».

Podria tractar-se d'un assumpte de drogues

De moment, el què s'ha pogut saber sobre els fets és el que aquesta persona hauria apunyalat una parella a l'interior del vuitè pis i ara es trobaria atrinxerat dins el mateix. Es tractaria d'una persona que acaba de sortir de presó i tot el succés s'hauria produït per una baralla derivada d'un tema de drogues. Per sort, la parella ferida ja ha pogut ser evacuada del lloc i traslladada fins a un hospital per ser atesa. El pressumpte agressor és al lloc amenaçant amb suïcidar-se.

Ampli dispositiu a la zona

A través de Twitter s'ha pogut veure com a la zona ja hi ha desplegats diversos efectius, tant dels bombers de Corunya com de la policia. De fet, a la zona hi ha efectius de la Policia Local i també de la Nacional. També es trobarien en el lloc dels fets alguns efectius d'antiavalots.

Sobre els fets, de moment, no hi ha més dades. En un vídeo que s'ha publicat en xarxes socials pot veure com diversos cotxes patrulla de la policia, en total uns 6 o 7, es troben estacionats davant d'un edifici, també al costat d'un camió de bombers i un altre cotxe del cos.

Al Twitter de 'Voces de A Coruña', una ràdio local, s'ha publicat el vídeo en què es veu el dispositiu desplegat, acompanyat del següent missatge: «Desplegament dels bombers de la Coruña i Policia a la Ronda de Nelle (San Pedro de Mezonzo) per possible rescat d'un veí».

A més, des d'aquest mateix compte de Twitter s'ha pogut veure un altre vídeo a peu de carrer en què es mostra més de prop el camió de bombers, així com una ambulància d'urgències sanitàries i l'expectació que s'està creant al carrer. «Enorme expectació a la Ronda de Nelle. Antiavalots, bombers de la Coruña, preparats amb equip d'escalada, ambulància i policies local i nacional. Connectem en directe amb la unitat mòbil al lloc dels fets», han acompanyat la imatge amb aquest missatge.

En aquest vídeo es pot veure com, tot i la presència policial i d'efectius sanitaris i d'emergències, hi ha gent amuntegada a la zona baixa de l'edifici, de manera que es veu que, almenys de moment, la zona no ha estat desallotjada, tot i que les autoritats estan treballant al lloc. De moment el dispositiu es manté desplegat a la zona i no té més informació sobre com s'està desenvolupant la seva feina. Només una ampliació del mateix 'Voces de A Coruña' dona més informació: hi hauria una tercera persona apunyalada. Es tractaria d'un veí que hauria intentat socórrer la parella agredida inicialment.