Imatge d'un cotxe de la Guàrdia Urbana de Badalona

Agredeixen 4 agents de la Guàrdia Urbana de Badalona en un pis amb marihuana

Una vintena de persones hauria agredit als agents

Quatre agents de la Guàrdia Urbana han estat «brutalment agredits» aquest dimecres a la tarda quan han descobert un pis amb la llum punxada on hi havia una plantació de marihuana, segons l'Ajuntament de Badalona.

Els fets han tingut lloc al carrer d'Alfons XII del barri de Sant Roc, zona on es produeixen talls de subministrament elèctric per consums excessius atribuïts a escomeses irregulars. Segons indica el consistori badaloní, els quatre agents han estat «rodejats i agredits per una torba de persones amb pals i navalles». Tot i que reforços de la Guàrdia Urbana han arribat a l'indret «de forma immediata», els agents agredits han hagut de ser traslladats a l'Hospital Municipal amb ferides de diversa consideració, afegeix l'Ajuntament. 

Una vintena de persones han agredit als agents

Fonts del sindicat policial Fepol han explicat a l'ACN que tot plegat ha començat després que al pis s'hagi originat un petit incendi. Quan hi han anat Bombers i tècnics de la companyia elèctrica han observat la plantació a l'interior per la qual cosa han avisat la Guàrdia Urbana.

Els agents hi han anat i al seu torn han avisat els Mossos d'Esquadra, mentre custodiaven el pis. En aquest transcurs els guàrdies han observat com diverses persones, sembla que podrien ser familiars dels responsables de la plantació, s'enduien plantes de marihuana per les finestres i cap a pisos annexos. 

Els guàrdies els han intentat aturar, moment en què s'han adreçat a l'indret més veïns, alguns armats amb alguna arma blanca i pals. En total, una vintena de persones que han agredit els agents. Els policies han sofert ferides de caràcter lleu, segons indica Fepol.

Davant d'aquesta situació, un dels guàrdies ferits ha tret l'arma de foc reglamentària i ha fet un tret a l'aire, que ha servit per dispersar els agressors. No s'ha pogut detenir ningú, per bé que, segons indiquen les mateixes fonts, hi ha diversos identificats perquè són persones conegudes de la zona.