Un joven británico es apaleado por alertar a otros turistas que estaban siendo estafados por un trilero

Agredeixen un turista britànic per alertar contra l'estafa dels trilers a Benidorm

La víctima no va denunciar els fets perquè un dels agressors el va seguir fins al centre de salut

Brutal agressió en ple carrer de Benidorm. Un jove britànic va ser apallissat i trepitjat per un grup de trilers perquè va avisar a altres turistes sobre la seva estafa. El succés va ser gravat per un home que va compartir el vídeo a YouTube i es pot observar com li donen una pallissa amb pals a la víctima i aquesta acaba amb diverses ferides,  una d'elles sagnant al cap.

El van perseguir fins al centre de salut

El turista que va compartir les imatges ha explicat que les comparteix per «ajudar a prendre consciència sobre algunes de les estafes i els seus perills. Perquè els problemes tendeixen a fer-se més grans si els ignores». A més, va detenir l'enregistrament per a socórrer el jove i evitar que els agressors continuessin donant-li una pallissa. Després va continuar gravant i explicant l'ocorregut.

Segons relata, els agents de policia van demanar al turista que acudís a un centre de salut per a curar les seves ferides i que li donessin un comunicat mèdic, per a poder interposar una denúncia i tractar d'identificar als agressors. Encara que el jove va ser a urgències, finalment no va denunciar als trilers.

«Com que la víctima no portava damunt els seus documents d'identificació i el triler estava esperant i observant davant del centre de salut, els nois van perdre la fe en el sistema i van decidir suspendre la denúncia,  ja que tampoc tenien l'opció ni el desig d'haver de tornar a Espanya en una data posterior per a anar als jutjats», explica en el vídeo.

El joc del triler és un joc, normalment relacionat a l'estafa, que és tradicional en carrers concorreguts, fires i mercats ambulants. Es presenta com un joc d'atzar, però en realitat, quan es fa una aposta per diners, es tracta d'un truc per cometre el frau.

 

També et pot interessar...