Els Mossos d'Esquadra realitzen un control rutinari a Tarragona

Agressió multitudinària a una persona en una Festa Major a Catalunya

S'ha descartat que hi hagués una motivació homòfoba, tot i que en un principi s'havia denunciat com a tal

Incidents durant la Festa Major que s'està celebrant aquests dies a Terrassa. Una brutal agressió multitudinària a una persona en aquesta localitat del Vallès Occidental ha marcat les festes del municipi. Les imatges han corregut com la pólvora a les xarxes socials, causant gran indignació. Tot i que el principi s'havia denunciat com a una agressió homòfoba, finalment s'ha descartat que hi hagués aquesta motivació.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Agressió multitudinària a una persona a la Festa Major de Terrassa

Els Mossos d'Esquadra ja es troben investigant una agressió multitudinària a una persona durant la Festa Major de Terrassa. Les imatges de l'atac s'han fet virals a les xarxes socials i, en ell, es pot veure com un grup de joves rodegen i colpegen brutalment un home que està a terra. Segons El Caso, l'agressió hauria estat comesa per sis joves del barri de Can Anglada de la mateixa localitat.

Cap a les tres de la matinada de divendres, la policia local de Terrassa i els Mossos d'Esquadra van arribar a la zona. Una vegada van arribar al carrer de la Rasa i la plaça Didó, van atendre la víctima i van poder detenir una persona, segons ha confirmat l'Ajuntament de Terrassa en un comunicat.

Tot i que l'agressió va ser al costat d'un Punt Lila amb la bandera LGTBI, els Mossos d'Esquadra i fonts properes a la víctima descarten la motivació homòfoba de l'atac. De fet, segons explica el mitjà esmentat anteriorment, es tractaria d'un intent dels atacants de prendre el mòbil i la cartera a la víctima.

L'home agredit, de 29 anys, ha presentat una denúncia als Mossos d'Esquadra.

Descarten una motivació homòfoba de l'atac

En un primer moment, l'Observatori contra l'Homofòbia va interpretar l'agressió com un atac homòfob, ja que es va produir al costat d'una bandera LGTBI. Per aquest motiu, va reclamar una reunió urgent amb la consellera d'Igualtat, Tània Verge. Amb el pas de les hores, però, aquesta motivació ha quedat totalment descartada. I tot apunta, com dèiem, a un intent de robatori per part dels agressors.

Un cop descartada la motivació homòfoba, l'OCH ha indicat que condemna tota violència i resta expectant al resultat de la investigació.