TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

MÉTEO

⛈ Alerta màxima a Catalunya: comença la llevantada més forta de l'any

Greus insults racistes al metro de Barcelona: «Se us ha acabat el bròquil»

La disputa ha començat quan un jove llatinoamericà s’ha assegut al costat d’un home i aquest ha començat a cridar-li
L'autor de l'agressió racista ha cridat a la víctima que els llatinoamericans «ens donaran per tots els costats» | Twitter

 

«Se us ha acabat el bròquil», aquesta ha estat l’amenaça final que ha llençat un home a un jove d’origen llatinoamericà aquest dijous al metro de Barcelona. Els fets han estat gravats per una dona que ho ha penjat a les xarxes socials per denunciar-ho. Segons ella la disputa ha començat quan el jove s’ha assegut al costat de l’home que protagonitza l’agressió.

 

La dona ha relatat a través de les xarxes socials com «l’home espanyol s’ha aixecat i ha començat a dir que ‘això és seu’ i que ell ha nascut aquí». L’agressor ha continuat cridant que «res és dels sud-americans» i que «ens donaran per tots els costats».

 

L'agrassó ha amenaçat al jove amb «trencar-li la cara»

A continuació, l’home s’ha aixecat i, després d’amenaçar el jove, l’ha convidat a sortir al carrer quan el metro ha arribat a la parada d’Arc de Triomf de la L1. Segons l’autora del vídeo, l’agressor hauria amenaçat al jove amb «trencar-li la cara». Finalment, tant l'agressor com el jove han marxat junts del metro, però immediatament després un altre individu ha anat a buscar el jove perquè no el seguís.

 

El tercer tinent d’Alcaldia, Jaume Asens, ha difós els fets a través d’un tuit i ha informat que posen a disposició de la víctima i dels testimonis l’Oficina per la No Discriminació per tal que «denunciïn amb suport jurídic gratuït».

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris