La Vall d'Hebron, en arxiu

El bebè de dos mesos apallissat a Barcelona té múltiples ferides anteriors

El pare del menor, un home de 21 anys i de nacionalitat uruguaiana, ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra i ja ha confessat els atacs | El menor, ingressat a l'UCI, està estable

 

Terribles novetats sobre el bebè de dos mesos apallissat pel seu pare a Barcelona. El menor, actualment ingressat a la Vall d’Hebron, presenta múltiples ferides anteriors a causa dels atacs del seu pare, ja detingut pels Mossos d’Esquadra. El nen es troba estable, tot i que presenta un hematoma al cap, un braç fracturat i també cinc costelles trencades.

Ha estat la mare, de 18 anys, qui ha alertat els serveis mèdics duent la criatura a l’hospital. Just després de l’ingrés del menor al centre hospitalari barceloní, el mateix centre va activar el protocol previst per detenir, posteriorment, el pare del nounat. El detingut és un home de 21 anys de nacionalitat uruguaiana, i que està acusat d’un delicte de lesions i d’un altre per violència física. Aquest, d'altra banda, també hauria  confessat els fets  el passat dijous, 10 de gener. 

La versió de la mare, encara una incògnita

La mare del menut, tot i això, encara no ha pogut declarar i, per tant, els Mossos encara no té prou arguments per fer encaixar totes les peces del succés. El seu marit, però, ja ha estat detingut i s’espera que se’l posi a disposició judicial al llarg dels propers dies, a causa dels delictes anteriorment esmentats.

Els Mossos d'Esquadra van optar per detenir un home, de 21 anys i uruguaià, acusat de causar diverses lesions al menor d'edat | Mossos d'Esquadra

 

En aquesta línia, més enllà del fet que el pare ja està retingut en dependències policials, també cal esmentar que el menor fa cinc dies que està ingressat a l'Unitat de Cures Intensives (UCI) i el seu pronòstic actual és «estable». S'haurà de restar pendent a la seva evolució al llarg dels pròxims dies, per veure quins són els avenços que presenta la criatura, de només dos mesos.