Alberto el bomber mort

Alberto, el bomber que ha mort atropellat quan anava a un rescat

Després de lluitar contra els greus traumatismes, el bomber ha mort a l'Hospital de la Paz

Els ciclistes víctimes d'atropellaments continuen augmentant per tota Espanya. Diumenge, els serveis d'emergències de Níjar eren alertats per un atropellament múltiple per culpa d'un conductor ebri. Ahir, a Barcelona, va ser un camió el que va atropellar un altre ciclista.

L'última hora arriba des de Madrid. Un bomber ha mort després de ser atropellat mentre circulava amb una bicicleta.

El bomber es dirigia a un rescat en bicicleta quan va ser atropellat

Es tracta d'Alberto, un bomber de 45 anys que feia la feina de casa amb el servei Bicimad les últimes hores del dia. Concretament, l'accident va tenir lloc al camí Vinateros, al districte de Moratalaz, cap a les 22.00 hores d'aquest dilluns.

Imatge d'un camió de bombers en moviment
Els altres tres companys del bomber l'esperaven al lloc de rescat | GTRES

El bomber es dirigia amb bicicleta en rescatar una gata que havia quedat atrapada. Els seus companys l'esperaven al lloc des d'on s'havia donat l'avís de rescat. Alberto va voler anar al lloc amb bicicleta, ja que no disposava de cotxe i era a prop.

La decisió d'anar amb bicicleta li va costar la vida

«Li truquem i ens agafa el telèfon un policia municipal que ens indica que ha estat atropellat per un cotxe que ha fugit a Moratalaz», expliquen els seus companys que l'esperaven amb preocupació. Finalment, Alberto moria a l'Hospital de La Paz pels seus múltiples traumatismes causats pel conductor que el va envestir.

Un missatge ple de tristesa i justícia

Els mateixos col·legues del bomber han publicat aquest mateix matí un missatge a Facebook explicant els fets. També han parlat sobre la tristesa i la consternació amb què han suportat el comiat. Ho han fet des del perfil de 'Los Cuatro de la Empanadilla'.

En el dolorós missatge en record al bomber mort es pot llegir el següent: «Avui Alberto ens ha deixat un buit enorme. Érem 4 i ens en vam quedar 3, tant com a company, com a amic i com es diu una molt bona persona. Sempre alegre, somrient i sempre disposat a salvar un animal».

«Estem destrossats per aquesta gran pèrdua que ens deixarà un temps fora d'aquest món. Donem una abraçada enorme a la seva dona i família que estan passant per un dolor difícil de superar. Esperem que trobin l'assassí que va matar Alberto i caigui sobre ell tot el pes de la justícia, t'estimem company, per sempre», escriuen.

Cossos de seguretat i emergència lamenten la mort

El cos de Bombers de Madrid tampoc ha trigat a enviar un missatge de suport a la família i als amics, afectats per la tràgica mort, al qual han respost multitud de serveis d'emergències i autoritats. Mentrestant, la policia investiga les causes de l'accident per trobar l'autor que ha provocat aquest tràgic final.