Dos agents dels mossos d'esquadra

Forts aldarulls en un conegut restaurant de Barcelona

Les imatges ja corren per les xarxes socials

Un local dels que la cadena de restaurants de menjar ràpid McDonald's té a la ciutat de Barcelona, va ser testimoni d'una gran baralla que va acabar amb insults i agressions. Uns clients que estaven al local en aquell moment van enregistrar el moment amb els seus telèfons mòbils i els van publicar a les xarxes socials, on fins i tot el canal d''Unió de Mossos per la Constitució' se n'ha fet ressò.

«Baralla en un McDonald's de Barcelona entre diversos individus d'origen sud-americà. Es desconeixen els motius», van publicar. En les imatges, que en pocs minuts han acumulat centenars de visualitzacions, diverses persones, tant nois com noies, s'agredeixen mútuament i s'insulten dient-se «fill de puta». En la publicació, l'associació de policies fan referència a «Barcelona, ciutat sense llei», posant èmfasi en els problemes que hi ha hagut a la ciutat recentment.

Barcelona viu una època que molts titllen d'insegura i de criminalitat, després de veure com la delinqüència ha augmentat als seus carrers, amb cada vegada més agressions i robatoris, alguns d'ells amb violència. 

Després del confinament i en plena pandèmia de coronavirus, hi ha sectors de la ciutat que creuen que la situació ha empitjorat, ja que hi ha menys turistes, habitualment els objectius d'aquests delictes, i els lladres i agressors acaben apuntant cap al turista nacional o als mateixos habitants de la ciutat.

Detingut a Barcelona un fugitiu buscat a Montenegro per homicidi

La policia espanyola va detenir el passat 22 d'agost en un hotel de Barcelona un fugitiu buscat per les autoritats de Montenegro per disparar diverses vegades un home a l'interior d'un vehicle i fugar-se. 

La investigació es va posar en marxa quan la policia va tenir coneixement que el fugitiu es podia trobar en territori espanyol fins que se'l va localitzar en un hotel de la capital catalana on s'allotjava amb una identitat falsa. Amb aquesta informació es va muntar un dispositiu policial en l'entorn de l'establiment hoteler que va finalitzar amb la seva detenció.

El detingut era un dels guardaespatlles del líder de l'organització criminal Skaljari i s'enfronta a una pena màxima de 15 anys de presó. Els fets que se li imputen a l'Ordre Internacional de Detenció es van cometre el 31 de maig de 2016 a la localitat de Dobrota (Montenegro), quan l'arrestat, amb la col·laboració d'una segona persona, va disparar diverses vegades contra un home quan intentava fugir amb el seu vehicle.