Aparatós incendi de vegetació a tocar de les vies de tren a Sitges

El foc ha obligat a interrompre la circulació de trens durant una bona estona

Imatge del fum provocat per un incendi a tocar de les vies de tren a Sitges
El foc ha començat a calcinar vegetació urbana a tocar de les vies de tren a Sitges | Bombers de la Generalitat

Un aparatós incendi de vegetació declarat aquest dimarts al terme municipal de la vila de Sitges, a la comarca del Garraf, ha obligat a interrompre durant una bona estona la circulació de trens principalment de la línia R2 Sud, però també de l'R13, l'R14, l'R15, l'R16 i l'R17. Per la seva banda, Protecció Civil ha informat de l'activació del pla d'emergències FERROCAT en prealerta. 

Un incendi obliga a interrompre la circulació de trens al Garraf

Segons han explicat els Bombers de la Generalitat, el foc ha començat a cremar en una zona de vegetació urbana a tocar de les vies de tren. En total, el cos d'emergències ha intervingut amb cinc dotacions terrestres i un helicòpter. Cap a les 15.20 hores, Rodalies de Catalunya ha informat que els combois tornaven a circular per aquest punt de la xarxa viària, i que les freqüències s'anirien recuperant a poc a poc, si bé els trens acumulaven almenys 30 minuts de retard. 

Incendi de vegetació forestal a la Noguera

El de Sitges no és l'únic incendi de vegetació que s'ha declarat aquest dilluns, ja que a l'Oliola, a la Noguera, s'ha declarat un incendi de vegetació agrícola a les 13.53 hores a la zona del Clot de les Basses. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, a través de Twitter, en aquests moments hi ha 13 dotacions treballant en les tasques d'extinció de l'incendi, tres d'elles són aèries.


Comentaris

envia el comentari