Alerta per un assetjador a la platja Mar Bella de Barcelona

Un socorrista ha denunciat els fets públicament després que aquest l'amenacés
Platja Mar Bella Barcelona | Barcelona Turisme

 

Un socorrista de la platja Mar Bella, de Barcelona, ha denunciat públicament a un home que es dedica a assetjar dones a la platja on treballa. Ell mateix ha explicat els fets a través del seu perfil de la coneguda xarxa social Twitter.

 

La platja en qüestió és de tradició nudista, on el testimoni denuncia que l'home aprofita per passejar-se i masturbar-se prop dels altres banyistes que es troben a l'arena. Té una zona habitual, i és que segons explica, l'assetjador acostuma a moure's entre l'espigó de la platja Mar Bella i la guingueta 'Be Gay'.

 

Pel socorrista tot va començar fa uns dies quan una dona se li va acostar per dir-li que hi havia un home que s'estava masturbant amb la seva presència i que no era la primera vegada que el veia per la zona. El treballador expressa que fins aquell moment no se m'havia adonat del fet que el presumpte assetjador es masturbava, però quan el van alertar, va decidir avisar per ràdio del succés, assegurant que «nosaltres poc podem fer» davant aquestes situacions.

 

No és un fet aïllat

El presumpte assetjador va tornar diverses vegades més a la platja, on el socorrista assegura que, a part d'adults, també es fixa en menors i que ha arribat a fer tocaments a banyistes dins l'aigua. Davant l'observació atenta del socorrista, l'home es va posar violent, el va amenaçar i va reconèixer que es masturbava, afirmant que a més a més porta anant a la platja «més de 25 anys».

 

Així doncs, segons el relat del membre de l'equip de salvament, l'assetjament d'aquest home és una pràctica habitual i reiterada. El socorrista denuncia la poca actuació policial en aquests casos, ja que tot i que la Guàrdia Urbana va intervenir el dia de l'agressió afirmant que ja coneixien l'existència de l'home, no actua davant els reiterats assetjaments que l'individu realitza a la platja.

 

 

També et pot intressar...