Nova baralla entre un grup de menors als carrers del centre de Barcelona

Els fets van passar a Ciutat Vella i en el vídeo es pot veure a diversos joves discutint i tirant-se objectes

El barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera, a Ciutat Vella de Barcelona, va ser aquest dissabte l'escenari d'un nou altercat públic. Diversos menors es van barallar al carrer Jaume Giralt, tal com denúncia 'Helpers [BCN]', un grup de Twitter dedicat a fer públics aquest tipus de conflictes a la ciutat de Barcelona. Durant el vídeo compartit a les xarxes socials es pot apreciar que hi ha més de deu persones implicades. També es pot veure com es barallen i inclús llencen objectes. 

Les escenes de violència s'estan tornant durant aquestes últimes setmanes habituals a Barcelona, un fet que ja han denunciat molts veïns i pel qual demanen l'actuació de l'Ajuntament, degut a la gravetat de la situació.

 

Reiterades denúncies per violència a Barcelona

Un altre cas recent va ser el d'aquest dissabte, quan els Mossos van desvelar que una jove de nacionalitat russa havia estat tancada durant el cap de setmana del 13 i 14 de juliol en un descampat amb tanques, on els acusats i detinguts, ara en llibertat, van abusar d'ella repetides vegades.

També et pot interessar...